Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

«Κάρφωσε» Κωστόπουλο-Λιόλιου ο έξαλλος Λάκης Γαβαλάς: «Μήπως να ήμουν κι εγώ Ντουμπάι;»

«Πόσο άχρηστη αυτή η χώρα»;

2 Ιανουαρίου 2021 14:29
«Κάρφωσε» Κωστόπουλο-Λιόλιου ο έξαλλος Λάκης Γαβαλάς: «Μήπως να ήμουν κι εγώ Ντουμπάι;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έριξε τα «καρφιά» του για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Λιόλιου, που περνούν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι, με τον γνωστό σχεδιαστή να επισημαίνει, ότι είναι προκλητικό να κάνουν αναρτήσεις τη στιγμή, που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται.

Με μία ανάρτησή του στο instagram, από την είσοδο του Α.Τ. Συντάγματος, ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του, για την υποχρεωτική παρουσία του στην Αστυνομία την 1η κάθε μήνα, 8 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του.

Λάκης Γαβαλάς: Έξαλλος στην ανάρτηση για Κωστόπουλο-Λιόλιου

«Καλησπέρα φίλοι μου καλό μήνα και καλή χρονιά γεμάτη χαρές αγάπες ελπίδες για καλυτέρευση… ????????

Όπως κάθε πρώτη του μήνα, έτσι και σήμερα έδωσα το παρών στο αστυνομικό τμήμα που ανήκω αυτό πίσω από το μέγαρο Μαξίμου, μιας και είμαι ύποπτος φυγής…

Πόσο ρεζίλι χώρα έχουμε ύστερα από 8 χρόνια που έχω βγει από την φυλακή να πρέπει να παρουσιάζομαι κάθε μήνα μπας και τους φύγω..

Μήπως και που με έχουν εδώ τι με κάνουν?

Την περιουσία που τους δίνω στην Κάντζα και την κατασπαράζουν οι γύφτοι? Τι την κάνουν?

Πόσο άχρηστη είναι αυτή η χώρα?

Μήπως έπρεπε και γω να είμαι Dubai, έτσι για να δίνω το καλό παράδειγμα στη χώρα μου που ενώ πάσχει οικονομικά, εγώ βοηθάω τους άραβες να γίνουν πιο πλούσιοι???

Όχι δεν έχω τίποτα με τον κόσμο που πάει εκεί ή οπουδήποτε, μ’ εμένα τον μαλ@@@ τα έχω που σκέπτομαι την χώρα μου παρ ’όλο που με καταδίκασαν οι τεχνικοί της…

Δυστυχώς ούτε άραβας έστω για δείγμα ανταλλαγής…

Ευτυχώς η Κορομηλά θα μας παρουσιάζει τον Ρέμο, η Βανδή θα γίνει φίλη με τη Βίσση, η Δανάη Μπάρκα θα είναι άνετη και τελικά στο Survivor θα κάνουν εμετό μ’ αυτά που τρώνε και όχι μ’ αυτά που βλέπουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share