Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι...» - «Βόμβα» από την Έλενα Τσαβαλιά για το γάμο τους

Όλα όσα είπε

2 Ιανουαρίου 2021 09:11
«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι...» - «Βόμβα» από την Έλενα Τσαβαλιά για το γάμο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» για τον Μάρκο Σεφερλή έριξε η Έλενα Τσαβαλιά σχετικά με το γάμο τους, με την ίδια να μη διστάζει να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το σύζυγό της και τη στήριξή του στο πρόσωπό της.

Έλενα Τσαβαλιά: Αποκαλύψεις για τον Μάρκο Σεφερλή

«Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί» είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο».

Έλενα Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή

«Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή»

«Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο, τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή» είπε η Έλενα Τσαβαλιά, με ένα προκλητικό βίντεο να κυκλοφορεί για το ζευγάρι.

Δράμα για άνθρωπο του Μάρκου Σεφερλή: Οικονομική καταστροφή!

Πρόσφατα ο συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή, Γιάννης Καπετάνιος, παραχώρησε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη και αποκάλυψε πως περνά δύσκολες στιγμές καθώς βρίσκεται κοντά σε οικονομικό αδιέξοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Καπετάνιος αναφέρεται σε κάτι τέτοιο. Ο ηθοποιός είχε φτάσει σε σημείο να μην έχει λεφτά να αγοράσει ούτε ψωμί. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share