Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Ξανά μαζί Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας: Φωτογραφία ντοκουμέντο

Πού εντοπίστηκαν;

1 Ιανουαρίου 2021 15:08
Ξανά μαζί Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας: Φωτογραφία ντοκουμέντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξανά μαζί βρέθηκαν η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας, με μια φωτογραφία… ντοκουμέντο να κυκλοφορεί για την κοινή τους παρουσία στην Καλαμάτα.

Με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να τρέχουν, η Αννίτα Πάνια προσπαθεί να βρίσκει χρόνο και να κάνει δραστηριότητες για τον εαυτό της και αν μπορεί, και με τους δικούς της ανθρώπους.

«Σουηδία» με τον Νίκο Καρβέλα για την Αννίτα Πάνια

Για παράδειγμα, πριν από μερικές εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει ταξιδάκι αναψυχής στη γενέτειρά της την Καλαμάτα, έχοντας πλευρό της τόσο τον αγαπημένο της, Νίκο Σαμοΐλη όσο και τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα.

Μάλιστα, η Αννίτα Πάνια, της οποίας οι σπουδές βρέθηκαν στην φόρα, φωτογραφήθηκε με όλη την παρέα και σκέφτηκε να μοιραστεί τότε τον Νοέμβριο, πριν την επιβολή του lockdown, την εν λόγω χαρούμενη φωτογραφία στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όπως φαίνεται και παραπάνω, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Καλαμάτα με τρέλα».

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας στην Καλαμάτα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αννίτα κοίτα» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Open μπορεί να έχει χωρίσει από τον καταξιωμένο συνθέτη, μα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια δυνατή φιλία που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Παράλληλα και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, μιας και ο Νίκος Καρβέλας έχει δίπλα του την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου. Όλοι μαζί λοιπόν, ταξίδεψαν ως την Καλαμάτα έχοντας στην παρέα τους τον Μπάμπη Στόκα και τον επιχειρηματία Κώστα Δροσόπουλο.

Να θυμίσουμε πως Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια που μετά από μια δεκαετία κοινού βίου τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ενώ οι λεπτομέρειες του χωρισμού τους αρχικώς είχαν παραμείνει εν πολλοίς άγνωστες καθώς οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αρνήθηκαν πεισματικά να μιλήσουν για το τι είχε συμβεί, ώστε να οδηγηθούν σε αυτή την απόφαση.

Όταν μάλιστα, η εκπομπή «Πρωινό» είχε συναντήσει στο παρελθόν την παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων η ίδια, είχε μιλήσει για τον γιο της, Ανδρέα αλλά και για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα, είχε υποστηρίξει με χιουμοριστικό τρόπο απαντώντας σχετικά με το νέο… διαβολικό τραγούδι του γνωστού συνθέτη: «Είναι σατανιστής ο Νίκος και για αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού». Πάντως, στη συνέχεια, είχε αναφέρει ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share