Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε τον Γιάννη Πάριο να ποζάρει με τους γιους που απέκτησε με τη Σοφία Αλιμπέρτη (pic)

Ενόψει εορτών

31 Δεκεμβρίου 2020 20:26
Δείτε τον Γιάννη Πάριο να ποζάρει με τους γιους που απέκτησε με τη Σοφία Αλιμπέρτη (pic)

Πάριος - Αλιμπέρτη: Μέχρι και οι διάσημοι προσπαθούν να απολαύσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και αυτό φαίνεται μέσα από τις δημοσιεύσεις που κάνουν στα social media, με έναν από αυτούς να είναι και ο Γιάννης Πάριος με τους γιους του από τον γάμο του με την Σοφία Αλιμπέρτη. Επίσης δείτε πόσο έχει αλλάξει σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πάριος φαίνεται να περνάει τις γιορτές με τους δύο γιους του από τον γάμο του με την Σοφία Αλιμπέρτη όπου και ανέβασαν μία φωτογραφία στο Instagram.

Πάριος - Αλιμπέρτη: Η δημοσίευση με τους γιους του

Ειδικότερα ο σπουδαίος ερμηνευτής πέρασε τα Χριστούγεννα με τον Μιχαήλ και τον Νικόλα τους γιους που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Πατέρας και γιοι πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία την οποία ο Μιχαήλ Βαρθακούρης ανέβασε στο instastory του.

Δείτε την φωτογραφία:

Δημόσια έκκληση από τη Σοφία Αλιμπέρτη - "Στηρίζω..."

Η Πάρος έχει γίνει ο μόνιμος τόπος κατοικίας της Σοφίας Αλιμπέρτη, η οποία ζει εκεί τις περισσότερες μέρες του χρόνου. Η αγαπημένη ηθοποιός, μάλιστα, στηρίζει τον τόπο της με όποιον τρόπο μπορεί.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και μητέρα δύο αγοριών από το γάμο της με τον Γιάννη Πάριο, δραστηριοποιείται στο κυκλαδίτικο νησί και ενισχύει με κάθε τρόπο την τοπική κοινωνία.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, στέλνει το δικό της μήνυμα εν μέσω lockdown, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με φίλες της. Στη λεζάντα γράφει: "Στηρίζω τους ανθρώπους που ακολουθούν την καρδιά τους!!!Στηρίζω τους ανθρώπους που η τέχνη τους λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχή μου!!!" Μιας και αναφερθήκαμε στην αγαπημένη ηθοποιό, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που είχε κάνει!

Δείτε τη φωτογραφία:

Σοφία Αλιμπέρτη: Πλάνταξε στο κλάμα η ηθοποιός

Συγκλονισμένη ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη με μια τελευταία οικογενειακή της εξέλιξη, με τη διάσημη ηθοποιό να… πλαντάζει στο κλάμα από τη συγκίνηση με αυτό που είδε, ενώ πρόσφατα σόκαρε με τη δήλωσή της για το one night stand.

Συγκεκριμένα, ο μικρότερος γιος της από το γάμο με τον Γιάννη Πάριο, Νικόλας Βαρθακούρης, έκανε το δικό του ξεκίνημα στο τραγούδι και μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι του συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ.

Ο 24χρονος, με το καλλιτεχνικό όνομα good job nicky και το ξεχωριστό του παρουσιαστικό, το στιλ και την αισθητική, έρχεται να ταράξει τα νερά τόσο με το συγκλονιστικό δισκογραφικό ντεμπούτο του με τίτλο «January 8th» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music, όσο και με το καθηλωτικό βίντεο που το συνοδεύει.

Δίπλα του βρίσκεται φυσικά η οικογένειά του, που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Ο Χάρης Βαρθακούρης, μάλιστα, έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς φίλους του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία και γράφοντας με καμάρι: «Αυτός είναι ο μικρός μου αδερφός. Good job Nicky».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share