Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βούβαλος η Νικόλ του Bachelor: Εξαιτίας του Παναγιώτη πήρε 6 κιλά και έγινε αγνώριστη!

Ερωτεύτηκε και το έριξε στο φαγητό!

31 Δεκεμβρίου 2020 16:37
Βούβαλος η Νικόλ του Bachelor: Εξαιτίας του Παναγιώτη πήρε 6 κιλά και έγινε αγνώριστη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και όμως η Νικόλ Τσομπανίδου, λόγω του άγχους της για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μέσα στο παιχνίδι του The Bachelor, πήρε 6 ολόκληρα κιλά σε αυτούς τους 3 μήνες που βρισκόταν στην βίλα.

Συγκεκριμένα, ένα Q&A πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη, από το πατρικό της οικογένειας Βασιλάκου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Ανάμεσα λοιπόν στις δεκάδες που δέχτηκε, ήταν και αυτή για το πόσα κιλά πήρε. «Μπήκα 54 κιλά και βγήκα 60… Πολύ άγχος», αποκάλυψε η Νικόλ.

Τρελά καψούρης ο Βασιλάκος: Η Νικόλ λείπει και αυτός πόσταρε την φωτογραφία που φέρνει την μεγάλη ανατροπή!

The Bachelor: Ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί ή όντως είναι τρελά ερωτευμένοι! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικόλ Τσομπανίδου που συνεχίζουν να "πουλάνε" τρελίτσα την ίδια ώρα που όλοι τους θέλουν χωρισμένους.

Η νικήτρια του Bachelor είναι γνωστό πως εδώ και λίγες μέρες λείπει στο εξωτερικό και αυτό έχει κάνει τον Παναγιώτη να "λιώσει" από ανυπομονησία! Ή τουλάχιστον αυτό θέλει να βγάλει προς τα έξω!

Ο γόης του φετινού Bachelor τις τελευταίες μέρες ποστάρει συνεχώς stories στο Instagram με την αγαπημένη του, Νικολ, ενώ προσπαθεί και λίγο να ξεφύγει κάνοντας βόλτες με τους φίλους του, στα όρια του επιτρεπτού λόγω covid!

Εκτός όμως από τα stories ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανέβασε πριν λίγες ώρες και μια πολύ ρομαντική φωτογραφία στην αγκαλιά της Νικόλ από το τουρ που είχαν κάνει στην Αρεόπολη για τα γυρίσματα του Bachelor, αφήνοντας δίπλα μια καρδούλα, ένα δαχτυλίδι και ένα τριαντάφυλλο!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share