Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Τρελά ερωτευμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: Παντρεύεται την Κυριακή (3/1) με την αγαπημένη του

Με πολιτικό γάμο - Ο λόγος που παντρεύονται άμεσα

31 Δεκεμβρίου 2020 14:30
Τρελά ερωτευμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: Παντρεύεται την Κυριακή (3/1) με την αγαπημένη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο τρελά ερωτευμένος Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή (3/1) να παντρευτεί με την εκλεκτή της ζωής του, Χάρι Δαμιανού, τη στιγμή που η ίδια είναι έγκυος.

Το ζευγάρι, που ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε λίγους μήνες το πρώτο τους παιδί, μίλησε χθες (30/12) στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Γιάννης Καλλιάνος: Παντρεύεται άμεσα με πολιτικό γάμο

«Προέκυψε ένα μωράκι πάρα πολύ γρήγορα και αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα. Και επομένως από το να παντρευτούμε τον Μάιο που είχαμε αρχικά προγραμματίσει, δε θα μπορούσε να γίνει επειδή η Χάρις θα είχε φουσκώσει η κοιλιά της. Δε θα μπορούσε να φορέσει το νυφικό που ήθελε, ούτε να περάσουμε τόσο ωραία με τους φίλους μας» παραδέχτηκε ο γνωστός μετεωρολόγος.

«Είχαμε προγραμματίσει τον θρησκευτικό μας γάμο τον Μάιο αλλά το μωράκι μας πρόλαβε» συμπλήρωσε η δερματολόγος.

Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι μάρτυρες στο γάμο του

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην ΟΝ time, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, παντρεύονται με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηλιούπολης, με μάρτυρες δύο φίλους του γαμπρού, τους επιχειρηματίες Γιώργο Καπνάκη και Ηλία Λαμπρινάκο.

«Λόγω της εγκυμοσύνης της συντρόφου μου, Χάρις, αποφασίσαμε να μην κάνουμε το θρησκευτικό γάμο τον Μάιο, όπως είχαμε προγραμματίσει, και να κάνουμε τον πολιτικό γάμο την Κυριακή. Όσο αφορά στο θρησκευτικό, θα γίνει οπωσδήποτε, μετά τη γέννηση του παιδιού μας», δηλώνει ο Γιάννης Καλλιάνος στην εφημερίδα.

Το ζευγάρι είναι μαζί 2 χρόνια και η πανέμορφη δερματολόγος περιμένει το πρώτο τους παιδάκι, αφού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Φυσικά, στο γάμο θα παρευρεθούν αυστηρά και μόνο οι γονείς τους τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Το ζευγάρι θα παντρέψει ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης. Όσον αφορά στη νύφη, η Χάρις Δαμιανού έχει επιλέξει ένα φόρεμα στο χρώμα του πάγου, ενώ ο γαμπρός, Γιάννης Καλλιάνος, που φημίζεται για το στιλ του, ένα all time classic κοστούμι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share