Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νυφούλα η Σία Κοσιώνη: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια

Φωτογραφία ντοκουμέντο

30 Δεκεμβρίου 2020 20:28
Νυφούλα η Σία Κοσιώνη: Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια υπέροχη φωτογραφία, που δείχνει τη Σία Κοσιώνη λαμπερή στο νυφικό της, βρέθηκε στη δημοσιότητα, φανερώνοντας και το ότι η παρουσιάστρια βρισκόταν σε πελάγη ευτυχίας με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η φωτογραφία αυτή ήρθε στο φώς, όταν καλεσμένη στην εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, που μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, που μεταξύ άλλων άφησε... κάγκελο με μια κίνησή της το σύζυγό της.

Είπε συγκεκριμένα η βουλευτής της ΝΔ: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο καμαρώνω. Και την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα… Είμαι πάρα πολύ τυχερή! Προσπαθώ με όποιο τρόπο έχω να της δείξω την αγάπη μου και την τρυφερότητά μου».

Ακόμα η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε: «Δεν είμαι καμιά Κρουέλα Ντε Βιλ επειδή εσείς έχετε αποφασίσει να με παρουσιάζετε έτσι. Δε σημαίνει πως εγώ στην κανονική μου ζωή δεν είμαι σύντροφος, μάνα, γιαγιά. Βεβαίως μιλάω στα παιδιά μου. Δεν είμαι παρεμβατική, δε με παίρνει να είμαι. Αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου».

Η Σία Κοσιώνη νύφη

Αυτό που έκανε εντύπωση, είναι ότι πίσω από την κ. Μπακογιάννη, είχε πίσω της διάφορες φωτογραφίες, της μητέρας της και του πατέρα της, ενώ δίπλα ήταν και η Σία Κοσιώνη νύφη.

Δείτε τη φωτογραφία που πρόβαλε η εκπομπή Happy Day.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share