Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στιγμές χαράς για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη - Δεν κρύβουν την ευτυχία τους με αυτό που συνέβη

Τι συνέβη;

30 Δεκεμβρίου 2020 19:18
Στιγμές χαράς για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη - Δεν κρύβουν την ευτυχία τους με αυτό που συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές χαράς ζουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με τους δύο να μην κρύβουν την ευτυχία τους με όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, παρότι οι ίδιοι βίωσαν δύσκολες στιγμές και στην χώρα επικρατούν περίεργες συνθήκες.

Οι δυο τους κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εκτονώνονται τα παιδιά στο σπίτι, τώρα που μένουν μέσα εξαιτίας του lockdown.

Με μια ατίθαση Αέλια που φαίνεται ότι διασκεδάζει που έκλεισαν τα σχολεία, η μαμά Κατερίνα φαίνεται ότι τα βρήκε «σκούρα» και αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια άλλων μαμάδων που μένουν με τα παιδιά στο σπίτι, ώστε να της δώσουν συμβουλές και ιδέες για το τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά στο σπίτι για να εκτονωθούν.

Το ασταμάτητο παιχνίδι στο σπίτι

Οι απαντήσεις που έλαβε πολλές. Και αποφάσισε να τις δημοσιεύσει, δείχνοντάς μας μαζί με τις απαντήσεις των θαυμαστριών της και φωτογραφίες του Αρίωνα και της Αέλιας.

Όπως βλέπετε, παίζούν, «χτυπιούνται» και αγκαλιάζονται στα στρώματα που έχει βάλει στο σπίτι η Κατερίνα Καραβάτου.

Στην καραντίνα τα παιδιά της φαίνεται ότι διασκεδάζουν πολύ και απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν το ένα με το άλλο.

Κατσούλης - Καραβάτου: Μιλούν πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού και αποκαλύπτουν τα πάντα

Είναι το αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο της “Φωλιάς των Κου Κου” για 4η χρονιά στο Star, ένα μοναδικό ντουέτο στην ζωή και είναι τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να γιορτάσουν μαζί μας στο You. Τα παιδιά τους και η διαφορετικότητά τους, οι μαμάδες τους, η κοινή καταγωγή από την Θεσσαλονίκη που τους ενώνει αλλά και τους....διχάζει, τα καλοπροαίρετα σχόλια, οι συκοφαντίες, η αγάπη και η συγγνώμη, οι τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψαν, ο ανταγωνισμός αλλά και η πανδημία που άλλαξε και σε εκείνους την ζωή, σε μια πολύπλευρη και ιδιαίτερη εξομολόγηση. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με το μοναδικό τους λόγο και το χιούμορ τους αποχαιρετούν το 2020 με αισιοδοξία και με...ανανεωμένη εμφάνιση!

Μια από τις ελάχιστες άβολες στιγμές σας τηλεοπτικά για την φετινή χρονιά, ήταν και ένα τρέιλερ με τους συνεργάτες σας που περιείχε ένα ευφυολόγημα που έθιγε τους ανθρώπους με αναπηρίες και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media. Προς τιμήν σας ζητήσατε την επόμενη μέρα συγγνώμη από την εκπομπή σας. Υπήρξε παρόμοια άβολη στιγμή στο... διαβάστε αναλυτικά όσα είπε η Καραβάτου αλλά και ο Κρατερός στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share