Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρελά καψούρης ο Βασιλάκος: Η Νικόλ λείπει και αυτός πόσταρε την φωτογραφία που φέρνει την μεγάλη ανατροπή!

Πουλάει τρέλα ή μήπως και όχι;

30 Δεκεμβρίου 2020 09:40
Τρελά καψούρης ο Βασιλάκος: Η Νικόλ λείπει και αυτός πόσταρε την φωτογραφία που φέρνει την μεγάλη ανατροπή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

The Bachelor: Ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί ή όντως είναι τρελά ερωτευμένοι! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικόλ Τσομπανίδου που συνεχίζουν να "πουλάνε" τρελίτσα την ίδια ώρα που όλοι τους θέλουν χωρισμένους.

Η νικήτρια του Bachelor είναι γνωστό πως εδώ και λίγες μέρες λείπει στο εξωτερικό και αυτό έχει κάνει τον Παναγιώτη να "λιώσει" από ανυπομονησία! Ή τουλάχιστον αυτό θέλει να βγάλει προς τα έξω!

Ο γόης του φετινού Bachelor τις τελευταίες μέρες ποστάρει συνεχώς stories στο Instagram με την αγαπημένη του, Νικολ, ενώ προσπαθεί και λίγο να ξεφύγει κάνοντας βόλτες με τους φίλους του, στα όρια του επιτρεπτού λόγω covid!

Εκτός όμως από τα stories ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανέβασε πριν λίγες ώρες και μια πολύ ρομαντική φωτογραφία στην αγκαλιά της Νικόλ από το τουρ που είχαν κάνει στην Αρεόπολη για τα γυρίσματα του Bachelor, αφήνοντας δίπλα μια καρδούλα, ένα δαχτυλίδι και ένα τριαντάφυλλο!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Δεν πίστεψε κανείς τον Βασιλάκο: Από τη μία ζητά την Νικόλ και μετά... φεύγει μόνος του μακριά

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου κάνουν μια… φιλότιμη προσπάθεια να πείσουν για τη σχέση τους, μετά το τέλος του «The Bachelor», αλλά κάτι τέτοιο δεν πετυχαίνει σε απόλυτο βαθμό, αφού από τη μία τον βλέπουμε να ζητά την Νικόλ τραγουδώντας, αλλά από την άλλη εκείνος… φεύγει μόνος του μακριά.

Λίγες μέρες λείπει από την Αθήνα η Νικόλ και όπως όλα δείχνουν, ο Παναγιώτης είναι πραγματικά τρελαμένος με την απουσία της. Μάλιστα για να το δείξει δε δίστασε να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά από βίντεο στα οποία της τραγουδάει, τη στιγμή που άλλη... αγαπημένη του έφυγε για την πατρίδα της.

Οι δυο τους προσπαθούν να δείξουν ότι οι φήμες που τους θέλουν χωρισμένους δεν ισχύουν και έτσι καθημερινά τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν μηνύματα στο Instagram.

Η νικήτρια του The Bachelor έχει πάει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αλλάξει τον χρόνο μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της και ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να δείξει πόσο πολύ του λείπει, αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι του συγκροτήματος Μέλισσες.

Άρχισε… το τρέξιμο

Σε ένα αμέσως επόμενο story, όμως, βλέπουμε τον Παναγιώτη να… τρέχει στο δρόμο, έχοντας πιθανότατα πατήσει «κωδικό 6», προκειμένου να διατηρηθεί σε φόρμα.

Μετά το μικρό… σόου με το τραγούδι, λοιπόν, συνέχισε την καθημερινότητά του με σωματική άσκηση, όπως και την προσπάθεια να πείσει, μαζί με την Νικόλ, για το ότι παραμένουν μαζί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share