Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφησε «κάγκελο» τον Κώστα Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη - Απίστευτη κίνηση

Τι έκανε η παρουσιάστρια;

29 Δεκεμβρίου 2020 21:48
Άφησε «κάγκελο» τον Κώστα Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη - Απίστευτη κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε η Σία Κοσιώνη, με τη δημοσιογράφο να αφήνει «κάγκελο» τον Κώστα Μπακογιάννη, δείχνοντας πως φροντίζει για το σύζυγό της και τον γιο τους, Δήμο.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων, που έκανε μεταξύ άλλων μια... παράνομη έξοδο, μπήκε στην κουζίνα και γέμισε το σπίτι της με μυρωδιές, αφού ετοίμασε μαζί με τον γιο της χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Τα πράγματα από ότι φαίνεται όμως δεν πήγαν καλά και η συνταγή δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το σχόλιο για τις… μαγειρικές της ικανότητες

Η ίδια με διάθεση αυτοσαρκασμού θέλησε να σχολιάσει το συμβάν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία, όπου κρατούσε μία από τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες της.

Μάλιστα το εν λόγω στιγμιότυπο την έδειχνε να ποζάρει ακομπλεξάριστη στο φακό χωρίς κανένα ίχνος μακιγιάζ.

«Είπα κι εγώ πρωί πρωί να φτιάξω χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Λάθος μεγάλο! Αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξω στον μικρό ότι η προσπάθεια μετράει! ΥΓ1: Τι τα θες γλυκιά μου; Κάνε αυτά που ξέρεις!ΥΓ2: Έβαλα φίλτρο κάπως sepia γιατί η φωτό είναι όντως ιστορική. Δεν νομίζω να ξαναβγεί παρόμοια στο άμεσο μέλλον. ΥΓ3: Ό,τι επέζησε πάντως νοστιμότατο!», ήταν η λεζάντα που έγραψε η Σία Κοσιώνη με δόση χιούμορ.

Έξοδος για την Σία Κοσιώνη εν μέσω καραντίνας - Οι φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας που προκάλεσαν πανικό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο υπέροχα στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται πως έκανε βόλτα στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος αποφάσισε να βγει για λίγο από το σπίτι και να απολαύσει το κέντρο της Αθήνας που είναι πλέον στολισμένο από άκρη σε άκρη.

Τον τελευταίο καιρό η Σία Κοσιωνη είναι.... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share