Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός με Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη: Μια γυναίκα μπήκε ανάμεσά τους και έφερε άγριο καβγά

Τι συνέβη;

29 Δεκεμβρίου 2020 19:49
Χαμός με Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη: Μια γυναίκα μπήκε ανάμεσά τους και έφερε άγριο καβγά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, καθώς μια γυναίκα μπήκε ανάμεσά τους, φέρνοντας έναν άγριο καβγά.

Το «All Star Your Face Sounds Familiar» έρχεται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Ant1 και φαίνεται πως αποτέλεσε ήδη αφορμή για να ξεσπάσει μια νέα κόντρα.

Στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 φιλοξενήθηκαν δηλώσεις των συμμετεχόντων αλλά από αυτές απουσίαζε η δήλωση του ηθοποιού και παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του Star, Κρατερού Κατσούλη, με τη σύζυγό του να έχει βιώσει κι ένα άλλο ισχυρό σοκ.

Ο λόγος που δε μίλησε ο Κρατερός

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να εξηγήσει το γιατί και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Κρατερός Κατσούλης αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του «Πρωινού».

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Να πω λίγο κάτι για να μη γίνει και κάποια παρεξήγηση. Όλοι οι παίκτες του YFSF είναι δέκα. Εμείς είδαμε από το χθεσινό γύρισμα 9, δεν είδαμε τον Κρατερό Κατσούλη, όχι σαφώς επειδή είναι απέναντι. Προς Θεού, δεν θέλω εγώ να έχω καμία σχέση ότι δεν ζητήσαμε να μας μιλήσει. Απλώς, ο ίδιος δεν ήθελε, μου μετέφεραν. Δεν ήθελε, αρνήθηκε».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν λίγο πιο αιχμηρός στην κριτική του. «Λέμε ένα γεια, δεν πειράζει. Δεν θα έπεφταν τα νούμερα. Είναι αγένεια, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Δεν είδα αξιοπρέπεια σε αυτή τη συμπεριφορά» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Μα δεν φταίει ο Κρατερός, το δικό μας το κανάλι…», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Κατσούλης - Καραβάτου: Μιλούν πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού και αποκαλύπτουν τα πάντα

Είναι το αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο της “Φωλιάς των Κου Κου” για 4η χρονιά στο Star, ένα μοναδικό ντουέτο στην ζωή και είναι τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να γιορτάσουν μαζί μας στο You. Τα παιδιά τους και η διαφορετικότητά τους, οι μαμάδες τους, η κοινή καταγωγή από την Θεσσαλονίκη που τους ενώνει αλλά και τους....διχάζει, τα καλοπροαίρετα σχόλια, οι συκοφαντίες, η αγάπη και η συγγνώμη, οι τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψαν, ο ανταγωνισμός αλλά και η πανδημία που άλλαξε και σε εκείνους την ζωή, σε μια πολύπλευρη και ιδιαίτερη εξομολόγηση. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με το μοναδικό τους λόγο και το χιούμορ τους αποχαιρετούν το 2020 με αισιοδοξία και με...ανανεωμένη εμφάνιση!

Μια από τις ελάχιστες άβολες στιγμές σας τηλεοπτικά για την φετινή χρονιά, ήταν και ένα τρέιλερ με τους συνεργάτες σας που περιείχε ένα ευφυολόγημα που έθιγε τους ανθρώπους με αναπηρίες και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media. Προς τιμήν σας ζητήσατε την επόμενη μέρα συγγνώμη από την εκπομπή σας. Υπήρξε παρόμοια άβολη στιγμή στο... διαβάστε αναλυτικά όσα είπε η Καραβάτου αλλά και ο Κρατερός στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share