Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άγριο ξέσπασμα Γιώργου Μαυρίδη: «Ξαφνικά σε ανακαλύπτει η Μαρία από την Άνω Ραχούλα...» (photo)

Εξοργισμένος! Με ποιους τα έβαλε

29 Δεκεμβρίου 2020 12:58
Άγριο ξέσπασμα Γιώργου Μαυρίδη: «Ξαφνικά σε ανακαλύπτει η Μαρία από την Άνω Ραχούλα...» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξέσπασε άγρια κατά των συνωμοσιολόγων για το εμβόλιο και εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram την άποψή του. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής, πριν από λίγο καιρό είχε νοσήσει βαριά με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε στην ανάρτησή του

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή».

Γιώργος Μαυρίδης: «Έφτυνα αίμα»! Συγκλονίζει για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό λέγοντας πως έφτυνε αίμα!

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τις δύο φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, τις δύσκολες στιγμές και την αγωνία του για την σύντροφό του που νοσούσε ταυτόχρονα από κορωνοϊό.

«Άρχισα να βήχω εκεί την 8η μέρα. Βγάζω φλέματα και βλέπω αίμα. Το λέω στη γυναίκα μου. Προφανώς η πρώτη ατάκα ήταν πως ήταν από το ρόδι που φάγαμε το πρωί. Ήθελα να το πιστέψω ότι ήταν από το ρόδι που είχα πιει. Το πίστεψα. Το απόγευμα ξαναβήχω. Ήταν λίγο πιο κόκκινο. Φτύνω αίμα. Πήρα το 166. Μπήκα στο νοσοκομείο την κατάλληλη στιγμή, γιατί την επόμενη μέρα δε μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πάρα πολύ σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορωνοϊό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share