Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βίλα: Αυτό είναι το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου στην Εκάλη

Είστε έτοιμοι; Θα... "μείνετε"!

29 Δεκεμβρίου 2020 08:52
Βίλα: Αυτό είναι το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου στην Εκάλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε μια φωτογραφία από το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου και η αλήθεια είναι, ότι "μείναμε", γιατί μοιάζει με... παλάτι. Το Athensmagazine.gr έχει φωτογραφία - ντοκουμέντο από το εξωτερικό του σπιτιού.

Ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους - παρουσιαστές στη χώρα, είναι σίγουρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διαθέτει μια βίλα 700 τετραγωνικών μέτρων στην Εκάλη. Είναι το "χρυσό" καταφύγιο του γνωστού δημοσιογράφου. Στο εσωτερικό της τριώροφης κατοικίας υπάρχει και ασανσέρ.

Μάλιστα, έχει ένα τεράστιο κήπο με πισίνα που εκεί χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά του -δείτε εδώ πόσο μεγάλωσε η κόρη του- μετά το καθημερινό του πρόγραμμα. Όσο για το τι διαθέτει η βίλα; Θα πάθετε εγκεφαλικό! Διαθέτει λοιπόν, ασανσέρ, αλλά και μηχανική ράμπα, σαν κυλιόμενες για να φτάνουν οι επισκέπτες στην είσοδο και να μην ανεβαίνουν τα (πολλά) σκαλιά.

Δείτε εξωτερική φωτογραφία της βίλας:

Νίκος Χατζηνικολάου: Άγρια κόντρα στον αέρα - Τρομερό «καρφί» από το δημοσιογράφο

Άγρια κόντρα υπήρξε στον αέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να ρίχνει ένα τρομερό «καρφί» σε συνάδελφό του την ώρα του δελτίου ειδήσεων.

Η Πόπη Τσαπανίδου εξέφρασε τις αμφιβολίες της, καλώντας τους επιστήμονες να πάρουν θέση και να ενημερώσουν το κοινό για το εμβόλιο του κορωνοϊού, με τον Αντώνη Δελλατόλα να διαφωνεί και να καλεί για άμεσο εμβολιασμό.

Έβαλε τα πράγματα… στη θέση τους ο δημοσιογράφος

Κάπου εκεί πήρε θέση ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να μην ακούν ούτε τον Δελλατόλα, ούτε την Τσαπανίδου, ούτε τον Χατζηνικολάου, αλλά να ακούνε τον γιατρό τους και μόνο τον γιατρό

«Εγώ μετέφερα αποτελέσματα από ελέγχους», αντέτεινε η Πόπη Τσαπανίδου φανερά αμήχανη και θεωρώντας πως η τοποθέτηση Χατζηνικολάου ήταν «καρφί» προς εκείνη, με τον έμπειρο παρουσιαστή να ανακοινώνει και τον ερχομό του μωρού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share