Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βασίλειος Κωστέτσος: Δύσκολες στιγμές για τον σχεδιαστή

Φωτογραφίες από το νοσοκομείο

26 Δεκεμβρίου 2020 16:29
Βασίλειος Κωστέτσος: Δύσκολες στιγμές για τον σχεδιαστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βασίλειος Κωστέτσος: Δύσκολες στιγμές πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων ο γνωστός σχεδιαστής και έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες από το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Για αυτό το λόγο βρέθηκε στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος

Συγκεκριμένα, αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία γράφοντας στην λεζάντα του «Σε Όλους Αυτούς που με καταριούνται τους Ευχαριστώ και τους Εύχομαι Να είμαι Καλά να αντιμετωπίζω τις κατάρες τους! καλά Χριστούγεννα».

Τα σχόλια των διαδικτυακών τους φίλων έπεσαν σαν την βροχή με τον σχεδιαστή να απαντάει σε ένα από αυτά αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του έπεσε και χτύπησε πολύ άσχημα.

«Είχε πέσει απο χθες το βράδυ η μητέρα μου και είχε χτυπήσει Πολύ άσχημα στο κεφάλι και την βρήκαμε το πρωί μέσα στα αίματα και την έχουμε φέρει στο ΚΑΤ....άσε...», απάντησε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Βασίλειος Κωστέτσος πέρασε πολύ άσχημες ώρες.

Λίγες ώρες αργότερα, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, κάνοντας γνωστές όλε τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της μητέρας του. Όπως ανέφερε, είναι όλα καλά, καθώς το πρωί μπήκαν στο νοσοκομείο και το βράδυ βγήκαν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που έκανε η μητέρα του.

«Πρωί μπήκαμε....βράδυ βγήκαμε....!....

Θάχω να τις θυμάμαι αυτές τις γιορτές έτσι και αλλιώς....

Έζησα και είδα αρκετά!...αυτές τις μέρες!....

Ευχαριστώ τον «κόσμο μου» & «όλο τον κόσμο» μου που με στήριξε και με στηρίζει...ψυχολογικά αυτές αλλα και «όλες τις στιγμές» με ανιδιοτελείς ευχές γεμάτες καλοσύνη και θετική αύρα!....

Και γω απο την πλευρά μου θα είμαι πάντα νοερά δίπλα τους στέλνοντας όλη την Αγάπη μου και τις ευχές μου να είστε καλά!μέσα απο την ψυχή μου!»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share