Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Σήκω φύγε από εδώ πέρα!": Επικό περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη

Το περιστατικό που λίγοι θυμούνται!

26 Δεκεμβρίου 2020 15:25
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθώς... χαζεύαμε βιντεάκια στο youtube πετύχαμε ένα απίστευτο περιστατικό με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος είχε διώξει συνεργάτιδά του από το πλατό! Το θυμάστε;

Ο λόγος; Συγκεκριμένα, όταν τη ρώτησε του πότε είναι γεννηθείς και εκείνη του απάντησε το 1993, ο παρουσιαστής τα "πήρε" και της είπε να φύγει από το πλατό. Φυσικά και η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη ήταν άκρως χιουμοριστική, ενώ πολλές είναι οι φορές που έχει πει επικές ατάκες στον αέρα της εκπομπής -δείτε εδώ τι είπε στην Τέτα Καμπουρέλη-.

Δείτε ξανά το επικό βίντεο:

Γιώργος Παπαδάκης: Ολόκληρο παλικάρι ο γιος του παρουσιαστή

Ολόκληρο παλικάρι έχει γίνει ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη! Τον είδαμε και μείναμε "κάγκελο". Στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο 23χρονος γιος του Γιώργου Παπαδάκη. Ο Ιάσονας έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον δηλώνει ελεύθερο και ωραίος.

Τα είπε όλα όσα ήθελε για τα σχέδια του. Ο ίδιος, αναφέρθηκε στην επιλογή του να γίνει μουσικός, παρόλο που σπούδαζε business στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Την επιλογή του να αλλάξει επάγγελμα, πήρε όταν ένα βράδυ πήρε την κιθάρα του και έπαιξε μουσική σε μπαρ.

Πάντα στο πλευρό του οι γονείς. "Με έχει στηρίξει πολύ η οικογένειά μου. Πάθανε λίγο σοκ όταν γύρισα από το Μπρίστολ και τους είπα ότι θέλω να κάνω μουσική.. Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει αυτή τη δουλειά μου φαινόταν πολύ νορμάλ. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του" είπε χαρακτηριστικά.

"Είναι πολύ νωρίς ρε παιδιά! Τη βλέπω σερί από το βράδυ. Μου φαίνεται περίεργο όταν τον συζητούν οι άλλοι. Για εμένα είναι ο μπαμπάς μου", είπε όταν ρωτήθηκε αν βλέπει την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα -δείτε εδώ τι συνέβη στο πλατό-.

Δείτε το γιο του Παπαδάκη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share