Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη: Στο φως το μυστικό που πήρε μαζί της

Απίστευτο! Δεν το ήξερε κανείς!

26 Δεκεμβρίου 2020 15:04
Συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη: Στο φως το μυστικό που πήρε μαζί της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη είχε κάνει η Μαίρη Μπάρκουλη με αφορμή το αινιγματικό και συνάμα τρυφερό μήνυμα στα social media του γιου της Νικόλα.

Λίγα μόλις 24ωρα από το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη είχε εξομολογηθεί συγκινημένη το μυστικό που κρατούσαν οι δύο γυναίκες για πολλά χρόνια. "Ήρθε λοιπόν η ώρα να πω αντίο στη γυναίκα που με μεγάλωσε. Καλό παράδεισο. Σε περιμένει πάνω ο μπαμπάς" είχε γράψει ο 17χρονος τότε, Νικόλας Μπάρκουλης, αποχαιρετώντας με το δικό της τρόπο τη Ζωή.

"Ο Νικόλας ήταν και παιδί της! Τον πρωτοείδε σε ηλικία δύο ετών να τραγουδά σε μία τηλεοπτική εκπομπή το ‘Αν θυμηθείς στο όνειρό μου’ και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μην δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω" είχε πει η Μαίρη Μπάρκουλη. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, διαβάστε εδώ τι συνέβη λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Ζωή Λάσκαρη: Οι... άγνωστες φωτογραφίες που βγήκαν στη φόρα για πρώτη φορά

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας της, δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, τις οποίες και δεν είχαμε ξαναδεί.

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν γεννημένη στις 12 Δεκεμβρίου 1944 και πριν λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 76α γενέθλιά της. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη -δείτε εδώ που βρέθηκε νεκρή-, τον Αύγουστο του 2017, αλλά για την οικογένειά της είναι σα να μην έφυγε ποτέ.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, λοιπόν, από το γάμο της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της αξέχαστης ηθοποιού. Μία από τα γενέθλιά της που είχε γιορτάσει διασκεδάζοντας οικογενειακά στη Θεσσαλονίκη το 1992 και άλλη μία όταν ήταν μωρό.

Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share