Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού

Πανευτυχής ο Βασίλης Κικίλιας

25 Δεκεμβρίου 2020 18:25
Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο είναι ο καρπός του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας.

Το ζευγάρι βιώνει μοναδικές στιγμές, κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό του πρίγκιπα και φυσικά αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ο Υπουργός Υγείας έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και η χαρά του είναι αμέτρητη ενώ η Τζένη Μπαλατσινού έχει ήδη 3 παιδιά!

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Τζένη Μπαλατσινού κρατούσε χαμηλό προφίλ και λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον covid 19, οι εμφανίσεις της ήταν σχεδόν συλλεκτικές. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έγινε μέσω instagram. Οι δυο τους ήταν αγκαλιασμένοι και ο Βασίλης Κικίλιας έγραφε:

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou ❤Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Και μπορεί να μην έχει κάνει κάποιος από τους δύο επίσημη ανάρτηση για τον ερχομό του νέου μέλους, όμως η Τζένη Μπαλατσινού πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο Instagram account της ένα στιγμιότυπο από το τραγούδι Perfect του Ed Sheeran. Αν μπορούμε να καταλάβουμε σωστά το τραγούδι αυτό το αφιερώνει στον γιο της.

Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας και τους ευχόμαστε να υγιής ο μικρούλης.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share