Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δήμητρα Λιάνη: Πώς έχασε πολλά κιλά σε λίγο χρόνο; Μοντέλο!

Αγνώριστη!

25 Δεκεμβρίου 2020 15:35
Δήμητρα Λιάνη: Πώς έχασε πολλά κιλά σε λίγο χρόνο; Μοντέλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ελάχιστο χρόνο, η Δήμητρα Λιάνη έχασε τα περιττά κιλά και υποκύπτει μόνο σε "κάνα γλυκάκι πού και πού". Και, παρότι οι δημόσιες εμφανίσεις της σπανίζουν τα τελευταία χρόνια, η πιο πρόσφατη άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα…

Η διαφορά στο βάρος της είναι εμφανής, και το πιο εντυπωσιακό; Έγινε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα! Τι εννοούμε; Λίγο καιρό πριν, η Δήμητρα Λιάνη ήταν σχεδόν "διπλή", ενώ σήμερα η εικόνα της είναι τελείως αλλαγμένη!

Η ίδια "κλείδωσε" στη ντουλάπα της τα μαύρα, ριχτά ρούχα, και πλέον επιλέγει να φορά αέρινα outfits σε παστέλ και ανοιχτά χρώματα, μια και μπορεί να τα υποστηρίξει! Στη θέα της εντυπωσιακής… μεταμόρφωσής της, οι δημοσιογράφοι ενθουσιάστηκαν και τη ρώτησαν το μυστικό της.

Εκείνη δεν αρνήθηκε να μιλήσει σχετικά, λέγοντας ότι ακολουθεί διατροφή, αποφεύγει τα λίπη και ενδίδει μόνο σε "κάνα γλυκάκι πού και πού", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όμως, το μυστικό της είναι αλλού: "Είμαι απλή και δεν βάφομαι. Πίνω πολύ νερό, ενδιαφέρομαι για τη ζωή, έχω μια εσωτερική πηγή που κρατά ένα βιολογικό ρολόι και λέει “Ζήσε! Ζήσε!”" συμπλήρωσε.

Κι αν σκέφτεστε ότι για αυτή τη ριζική ανανέωση "φταίει ο έρωτας", η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά. "Δεν υπάρχει έρωτας. Έχω κλείσει ως γυναίκα!" ήταν η χαμογελαστή, πλην όμως απόλυτη απάντησή της σε σχετική ερώτηση. Μιας και αναφερθήκαμε στην Δήμητρα Λιάνη, διαβάστε εδώ μια άγνωστη ιστορία για τη ζωή της.

Δείτε την όμορφη Δήμητρα Λιάνη:

Δήμητρα Λιάνη: "Ήθελα παιδί με τον..."

Αποκαλυπτική ήταν για ακόμη μια φορά η Δήμητρα Λιάνη, ρίχνοντας τη «βόμβα» σχετικά με το παιδί, που θα ήθελε να αποκτήσει, τονίζοντας πως ήταν κάτι που επιθυμούσε στο γάμο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» για το παιδί που θα ήθελε να είχε, τη μοναξιά και την απόφαση της να κοινωνήσει εν μέσω κορονοϊού. «Κοινώνησα γιατί δεν πιστεύω πως από το νερό και το κρασί μπορεί να κολλήσει ο ιός» σημείωσε η ίδια και συνέχισε: «Είμαι σε δύσκολη φάση, όπως όλος ο Ελληνικός λαός. Δυστυχώς, υπέστη μεγάλο κυνηγητό από την οικογένεια Παπανδρέου. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Μου έχουν δημιουργήσει νομικά και οικονομικά θέματα. Επομένως, όλα αυτά αποτελούν μία δύσκολη ζωή».

Αναφερόμενη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε: «Τον ρώτησα κάποια στιγμή, πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Μου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να με δεχτεί. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα κάνω. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου. Φανταστείτε πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου και είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποφύγω. Δεν πιστεύω πως θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος, όπως με αγάπησε εκείνος. Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι τότε μαζί του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share