Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Η μία εγκυμοσύνη ήταν...": Ισχυρό σοκ για την Κατερίνα Καραβάτου

Όταν είχε χάσει το μικρό της μωράκι!

25 Δεκεμβρίου 2020 07:31
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή την αποκάλυψη της Μέγκαν Μάρκλ για την αποβολή του δεύτερου παιδιού της, ψάξαμε και βρήκαμε Ελληνίδες που είχαν βιώσει και μοιραστεί με το κοινό το δικό τους αντίστοιχο περιστατικό. Μια από αυτές ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου, η παρουσιάστρια του STAR!

Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου για την αποβολή που βίωσε

"Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄ αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι "και αν δεν τα καταφέρω";" είχε πει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Μιλούν πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού και αποκαλύπτουν τα πάντα

Είναι το αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο της “Φωλιάς των Κου Κου” για 4η χρονιά στο Star, ένα μοναδικό ντουέτο στην ζωή και είναι τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να γιορτάσουν μαζί μας στο You. Τα παιδιά τους και η διαφορετικότητά τους, οι μαμάδες τους, η κοινή καταγωγή από την Θεσσαλονίκη που τους ενώνει αλλά και τους....διχάζει, τα καλοπροαίρετα σχόλια, οι συκοφαντίες, η αγάπη και η συγγνώμη, οι τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψαν, ο ανταγωνισμός αλλά και η πανδημία που άλλαξε και σε εκείνους την ζωή, σε μια πολύπλευρη και ιδιαίτερη εξομολόγηση. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με το μοναδικό τους λόγο και το χιούμορ τους αποχαιρετούν το 2020 με αισιοδοξία και με...ανανεωμένη εμφάνιση!

Μια από τις ελάχιστες άβολες στιγμές σας τηλεοπτικά για την φετινή χρονιά, ήταν και ένα τρέιλερ με τους συνεργάτες σας που περιείχε ένα ευφυολόγημα που έθιγε τους ανθρώπους με αναπηρίες και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media. Προς τιμήν σας ζητήσατε την επόμενη μέρα συγγνώμη από την εκπομπή σας. Υπήρξε παρόμοια άβολη στιγμή στο... διαβάστε αναλυτικά όσα είπε η Καραβάτου αλλά και ο Κρατερός στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share