Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νίκος Σεργιανόπουλος: Στη φόρα η κρυφή διαθήκη του - Αυτά είναι τα πρόσωπα που τη διεκδίκησαν

Για πρώτη φορά στο φως!

24 Δεκεμβρίου 2020 13:37
Νίκος Σεργιανόπουλος: Στη φόρα η κρυφή διαθήκη του - Αυτά είναι τα πρόσωπα που τη διεκδίκησαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη φόρα η κρυφή κληρονομιά του Νίκου Σεργιανόπουλου. Ποια είναι τα πρόσωπα που τη διεκδίκησαν; Στη δημοσιότητα τα "σκοτεινά" μυστικά του.

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008 όταν ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος -διαβάστε εδώ σοκαριστικές αποκαλύψεις- στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι. Είκοσι χρόνια μετά από τη δολοφονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, και πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ο δικηγόρος του ηθοποιού και συνήγορος της οικογένειας του αποκάλυψε τα σκοτεινά μυστικά της υπόθεσης.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Τι απέγιναν τα περιουσιακά στοιχεία του ηθοποιού;

Μετά το θάνατό του πέρασαν στη μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου -δείτε εδώ το πρόσωπό της-. Μετά το θάνατό της πέρασαν στα ανίψια του, τα παιδιά της αδελφής του. Η περιουσία του περιελάμβανε δύο βασικά στοιχεία: Το ρετιρέ του στο Παγκράτι, όπου βρέθηκε δολοφονημένος και ένα σκάφος.

Παλαιότερα, ο ανιψιός του ηθοποιού, Γιώργος, που είναι σήμερα γιατρός, είχε αναφερθεί σε όσα κληρονόμησε. Όπως είπε αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος, επειδή δε μπορούσε να το συντηρήσει, καθώς τα έξοδα ήταν μεγάλα: "Ο Νίκος μού είχε αφήσει το σκάφος του και το διαμέρισμα. Καταλαβαίνεις ότι εγώ είχα να τελειώσω τις σπουδές μου, έπρεπε να κάνω τη καρδιά μου πέτρα και να συνεχίσω.

Ήταν άλλωστε και το όνειρο του θείου μου -και κυρίως των γονιών μου- να σπουδάσω και να γίνω γιατρός. Το έκανα. Με το σπίτι δε μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share