Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοφία Δανέζη: Η προσπάθεια να τραγουδήσει & το αποτυχημένο playback (Video)

Το μόνο που έκανε ήταν να...

23 Δεκεμβρίου 2020 17:25
Σοφία Δανέζη: Η προσπάθεια να τραγουδήσει & το αποτυχημένο playback (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε και μετά την αποκάλυψη που έκανε για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά θέλησε να μοιραστεί το νέο της τραγούδι "Τα Χριστούγεννα ήρθαν πάλι" με τους τηλεθεατές του Opentv.

Δυστυχώς φάνηκε σε διάφορα πλάνα, όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, πως έπαιζε playback! Κάτι που δεν είναι κατηγορητέο αφού πολύ τραγουδιστές το κάνουν, απλά θα μπορούσε να είναι πιο επιτυχημένο ώστε να μην το καταλάβουμε.

Η Σοφία Δανέζη τραγουδάει playback στο Ευτυχείτε

Big Brother: «Ξέσπασμα» της Σοφίας Δανέζη - «Τον ξέρω τελικά, με πλήγωσε…»

Σε νέο «ξέσπασμα» εναντίον συμπαίκτη της προχώρησε η Σοφία Δανέζη, με την φιναλίστ του Big Brother να μιλά στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και να τα βάζει ειδικά με τον Θέμη Κανέλλο.

Οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις από την αρχή του παιχνιδιού, ωστόσο μία δοκιμασία στάθηκε αφορμή για να τσακωθούν και να φτάσουν στα άκρα.

Ο Θέμης από τη μεριά του ξεκαθάρισε πως η Σοφία, που ηττήθηκε στο μεγάλο τελικό από την Άννα Μαρία, είναι ψεύτικη, ενώ εκείνη στις δηλώσεις που έκανε σήμερα σχολίασε πως δεν περιμένει μία συγγνώμη από εκείνον.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Θέμη, δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη και δεν θέλω κιόλας να μου ζητήσει. Να είναι καλά το παιδί, αλλά δεν θέλω επαφή. Με πλήγωσε πάρα πολύ αυτό το παιδί. Δεν έχω να πω πολλά για τον Θέμη, γιατί εγώ ήξερα ένα άλλο παιδί και τελικά το τελευταίο χρονικό διάστημα μου βγήκε ένα άλλο παιδί. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για τον Θέμη γιατί δεν τον ξέρω τελικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share