Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρισμός «βόμβα» πασίγνωστου ζευγαριού (photo)

Το ανακοίνωσαν μέσω Instagram!

23 Δεκεμβρίου 2020 16:15
Χωρισμός «βόμβα» πασίγνωστου ζευγαριού (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz αποφάσισε ξαφνικά να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και πέταξαν αυτή την βόμβα του χωρισμού τους μέσω instagram.

Ο λόγος για τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και τη Μελίσα Σάτα οι οποίοι φαίνεται να τα τα βρήκαν αρχικά σκούρα στις αρχές του 2019 αλλά αποφάσισαν τελικά να δώσουν μια ευκαιρία στον γάμο τους καθώς έχουν αποκτήσει και ένα παιδί που πάνω από επιθυμούν την ευτυχία του.

Φαίνεται όμως η προσπάθεια αυτή να μην ήταν αποτελεσματική για αυτό και λίγο όμως πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, τόσο το συγκεκριμένο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ, όσο και το συγκεκριμένο βρέθηκαν αντιμέτωπο ξανά με καυγάδες και εντάσεις αποφασίζοντας πλέον να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικά μονοπάτια.

Η ανακοίνωση του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και της Μελίσα Σάτα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram

Ο Γκανέζος επιθετικός της Μόντσα και η Ιταλίδα καλλονή ανακοίνωσαν την Δευτέρα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram το δυσάρεστο γεγονός και μάλιστα και οι δύο δημοσίευσαν την ίδια φωτογραφία, που ποζάρουν με το γιο τους Μάντοξ.

«Μετά από μία περίοδο χωρισμού αποφασίσαμε να διακόψουμε οριστικά τη σχέση μας, ειρηνικά και με απόλυτο σεβασμό ο ένας προς τον άλλον, παραμένοντας και οι δύο ο ένας για τον άλλο για το σημείο αναφοράς στη σχέση μας που ήταν η γέννηση του γιου μας, Μάντοξ. Ευχαριστώ για αυτά τα 9 χρόνια... και για το ωραιότερο δώρο... τον Μάντοξ», έγραψε η Μελίσα Σάτα στον λογαριασμό της στο instagram.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν έγραψε στον δικό του λογαριασμό την εξής συγκεκριμένη εξομολόγηση: «Ευχαριστώ για το γεγονός ότι ήσουν μία υπέροχη σύζυγος αλλά και για το ότι είσαι και θα είσαι θαυμάσια μητέρα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφία του πρώην ζευγαριού:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share