Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ που "τρέλανε" το διαδίκτυο

Ακομπλεξάριστη και πανέμορφη!

23 Δεκεμβρίου 2020 11:25
Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από το Instagram, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρομερή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μέσα στο σπίτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η ανάρτησή της αυτή, κατάφερε να "διαλύσει" το διαδίκτυο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στο σπίτι και καταπιάνεται με δημιουργικές δραστηριότητες, τις οποίες μπορεί να κάνει μαζί με το γιο της.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία δική της φωτογραφία μαζί με τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα της. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε:

"Eίπα κι εγώ πρωί πρωί να φτιάξω χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Λάθος μεγάλο! Αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξω στον μικρό ότι η προσπάθεια μετράει! ΥΓ1: Τι τα θες γλυκιά μου; Κάνε αυτά που ξέρεις! ΥΓ2: Έβαλα φίλτρο κάπως sepia γιατί η φωτό είναι όντως ιστορική. Δεν νομίζω να ξαναβγεί παρόμοια στο άμεσο μέλλον. ΥΓ3: Ό,τι επέζησε πάντως νοστιμότατο!". Ωστόσο, η παρουσιάστρια, εκτός από αυτή την απίστευτη φωτογραφία, δημοσίευσε μια εικόνα από το στολισμένο σπίτι της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σία Κοσιώνη: Έξοδος εν μέσω καραντίνας - Οι φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας που προκάλεσαν πανικό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο υπέροχα στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται πως έκανε βόλτα στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος αποφάσισε να βγει για λίγο από το σπίτι και να απολαύσει το κέντρο της Αθήνας που είναι πλέον στολισμένο από άκρη σε άκρη.

Τον τελευταίο καιρό η Σία Κοσιωνη είναι.... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share