Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Αγνώριστη πριν από 10 χρόνια - Μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Δεν ήταν πάντα ξανθιά η αγαπημένη παρουσιάστρια!

22 Δεκεμβρίου 2020 12:37
Κατερίνα Καινούργιου: Αγνώριστη πριν από 10 χρόνια - Μείναμε με το στόμα ανοιχτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς ήταν πριν 10 χρόνια η Κατερίνα Καινούριου; Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Open, η οποία σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, δεν ήταν πάντα ξανθιά και με αναλογίες μοντέλου.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή, είχε πρωτοεμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου σε ηλικία 20 χρόνων, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης, ομολογουμένως με διαφορετική εμφάνιση.

Πριν 10 χρόνια λοιπόν, η Κατερίνα Καινούριου, η οποία, έκανε τη ρεπόρτερ στο "Τηλεάστυ" ήταν καστανή, με σγουρά μαλλιά, είχε μικρότερο στήθος και λίγα περισσότερα κιλά. Ωστόσο, και τότε και τώρα είναι μια κούκλα!

Δείτε την:

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την κοροϊδία του "The Bachelor"!

«The Bachelor»: Λίγο μετά τον τελικό του ριάλιτι πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, έχουν ήδη χωρίσει.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open, παίχτηκε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση του ζευγαριού στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με την Κατερίνα Καινούργιου να ρίχνει απίστευτα "καρφιά":

“Πόσο καιρό θα την ζει αυτή την τραγωδία ο Παναγιώτης και η Νικολέττα γιατί μιλάμε για κωμωδία και τους λυπάμαι. Πόσο καιρό είναι το συμβόλαιο; Δηλαδή δίνουνε ραντεβού πάνε στην Ναταλία να το παίξουνε ερωτευμένοι, πηγαίνουν στο Σύνταγμα χωρίς μάσκες να δείξουν ότι τα έχουνε, μετά έλα στο σπίτι να δείξουμε ότι είμαστε μαζί…”

Ενώ για την Ναταλία Γερμανού ανέφερε: “Θέλω να δώσω αγωνιστικούς χαιρετισμούς για την Ναταλία Γερμανού, έκανε την πιο δύσκολη συνέντευξη της χρονιάς, πως τους αντιμετώπιζε σοβαρά γιατί είναι και στο κανάλι και δεν γελούσε. Ήρωας η γυναίκα προσπαθούσε τι να κάνει”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share