Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βασίλειος Κωστέτσος: Βαρύ πένθος για τον σχεδιαστή μόδας

Δύσκολες ώρες...

21 Δεκεμβρίου 2020 10:55
Βασίλειος Κωστέτσος: Βαρύ πένθος για τον σχεδιαστή μόδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ πένθος για τον Βασίλειο Κωστέτσο καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Στέργιος. Ο σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες και αποχαιρέτησε τον πατέρα του με ένα σπαρακτικό μήνυμα. Επίσης, ψυχολογικά σοκαρισμένος είχε εμφανιστεί ο Βασίλειος Κωστέτσος πριν λίγο διάστημα.

"«O Δάσκαλος». Θα είχα να γράψω πολλά και ακόμα περισσότερα για τον Πατέρα μας....που ορφανέψαμε από αυτόν σήμερα.... Ο «Βασιλιάς και η Ψυχή» του Ιπποδρόμου του Φαληρικού Δέλτα ο καλύτερος χρονομέτρης «ρολόι» διεθνώς στις Ιπποδρομίες Έσβησε......σήμερα... Ο Πατέρας μας ο Θρυλικός «Δάσκαλος» που απο το τιμόνι του πέρασαν Θρύλοι που τους έβγαλε διπλώματα οδήγησης μια και ο πατέρας του είχε ιδρύσει την πρώτη σχολή οδήγησης στην Ελλάδα το 1935 απο τον Στέλιο Καζαντζίδη, Τζένη Βάνου, Μαίρη Λίντα, Μαίρη Χρονοπούλου κ.α μέχρι την Πέγκυ Ζήνα, Ελένη Μενεγακη, Έλενα Κουντούρα....και πολλοί πολλοίιιιι άλλοι.... Η «παντοτινή του αγάπη» όμως ήταν τα ωραιότερα πλάσματα του κόσμου τα άλογα που έγραψε Ιστορία για αυτά.... «ως Δάσκαλος» που δημοσιογράφουσε στο «Εθνοσπόρ» της εφημερίδας Έθνος για Χρόνια!.... Θα ανταμώσουμε πάλι μπαμπά μας σε μια άλλη διάσταση....κάποια στιγμή που δεν αργεί...! γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα!....Πολύ γρήγορα....".

Βασίλειος Κωστέτσος - Ποιος είναι

O Βασίλειος Κωστέτσος γεννήθηκε στην Αθήνα κάτω από τον υπέροχο ελληνικό γαλάζιο ουρανό, που έγινε σημείο αναφοράς στην πορεία του ως σχεδιαστή. Η μητέρα του, διέθετε ήδη μία ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχείρηση εισαγωγής ρούχων, όταν ο Βασίλειος, 9 μόλις ετών, επισκέπτεται το στούντιό της στην Αθήνα.

Το μακρύ ταξίδι του στον μαγικό κόσμο της μόδας μόλις ξεκινά… Μέχρι το 1990 έχει ήδη ξεκινήσει τη δική του ετικέτα , Vassilios Kostetsos, ανοίγει το πρώτο του studio στο Κολωνάκι και παρουσιάζει την πρώτη του haute couture collection, που τον καθιερώνει ως έναν από τους σημαντικότερους σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα.

Οργανώνει ετησίως δύο μεγάλες επιδείξεις και ανεβάζει στην πασαρέλα τα μεγαλύτερα ονόματα διεθνώς στον χώρο του modelling. Οι κολεξιόν του έχουν παρουσιαστεί στο Dusseldorf, στο New Delhi και στο Covent Garden. Τις τελευταίες τρεις σεζόν παρουσιάζει τις συλλογές του στην παγκοσμίου κύρους MERCEDES BENZ NEW YORK FASHION WEEK.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share