Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Οι... άγνωστες φωτογραφίες που βγήκαν στη φόρα για πρώτη φορά

Σπάνιες εικόνες με τη μεγάλη σταρ!

21 Δεκεμβρίου 2020 07:59
Ζωή Λάσκαρη: Οι... άγνωστες φωτογραφίες που βγήκαν στη φόρα για πρώτη φορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας της, δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, τις οποίες και δεν είχαμε ξαναδεί.

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν γεννημένη στις 12 Δεκεμβρίου 1944 και πριν λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 76α γενέθλιά της. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη -δείτε εδώ που βρέθηκε νεκρή-, τον Αύγουστο του 2017, αλλά για την οικογένειά της είναι σα να μην έφυγε ποτέ.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, λοιπόν, από το γάμο της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της αξέχαστης ηθοποιού. Μία από τα γενέθλιά της που είχε γιορτάσει διασκεδάζοντας οικογενειακά στη Θεσσαλονίκη το 1992 και άλλη μία όταν ήταν μωρό.

Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες:

Ζωή Λάσκαρη: Λίγα λόγια για την Ελληνίδα σταρ

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της "Σταρ Ελλάς", το 1959.

Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο ήταν Ζωή Κουρούκλη, ίδιο με της εξαδέλφης της Zωής Kουρούκλη, γνωστής τότε τραγουδίστριας. Στα τέλη της δεκαετίας του '60 θεωρήθηκε μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, με την παράταξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το 2013 της απονεμήθηκε βραβείο από την Ακαδημία Κινηματογράφου, για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο. Απεβίωσε στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακή ανακοπή.

Προσωπική ζωή

Η προσωπική της ζωή πάντα απασχολούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολλές σχέσεις της είχαν συζητηθεί –κυρίως αυτή με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Από τον γάμο της με τον Πέτρο Κουτουμάνο απέκτησε μία κόρη, τη Μάρθα, που είχε παντρευτεί τον Βλάσση Μπονάτσο. Ο δεύτερός της γάμος έγινε με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1976 και το 1978 απέκτησε μια κόρη, τη Μαρία - Ελένη, πρώην σύζυγο του ηθοποιού Απόστολου Γκλέτσου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share