Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νικόλ τέλος: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Βασιλάκου μετά το Bachelor!

Αποκάλυψη τώρα!

19 Δεκεμβρίου 2020 17:53
Νικόλ τέλος: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Βασιλάκου μετά το Bachelor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

The Bachelor: Μπορεί η Νικόλ να ήταν η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι ωστόσο φαίνεται πως τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου!

Tσάμπα φαίνεται πως πήγε η νίκη της Νικολέτας Τσομπανίδου στο «The Bachelor», μιας και ο Παναγιώτης Βασιλάκος χώρισε μαζί της λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι του ALPHA.

Oι φήμες περί νέας του σχέσης έδωσαν και πήραν, με τους χρήστες του διαδικτύου να επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη ακουγόταν: Πως ο Παναγιώτης βρήκε τελικά τον έρωτα στο πρόσωπα άλλης παίκτριας του «The Bachelor» που αποχώρησε οικειοθελώς.

Ο λίγος για τη 18χρονη Μαρίνα Λικμέτα, η οποία φέρεται να είναι τελικά η σύντροφος του «εργένη», με τους χρήστες του Twitter… να παίζουν τα ρέστα τους.

Για να δούμε, θα επιβεβαιωθεί πως η νέα σύντροφός του δεν είναι άλλη από τη Μαρίνα;

Τους ξεφτίλισε το απόλυτο πρόγραμμα - Πάτωσαν οι τελικοί "The Bachelor" και "Big Brother"!

Big Brother - Bachelor: Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής στην τηλεθέαση; Κανείς από τους δύο!

Μεγάλη μάχη έδωσαν τα δύο show του ΣΚΑΙ και Alpha αντίστοιχα με ένα... τρίτο κορυφαίο πρόγραμμα να τους ξεφτιλίζει και να κλέβει την κορυφή της τηλεθέασης! Ο λόγος για την ταινία Ευτυχία που κυριολεκτικά σάρωσε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1!

Συγκεκριμένα η Ευτυχία έφτασε στην πρώτη θέση! σημειώνοντας μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο και 29,6% στο δυναμικό κοινό.

Το Bachelor βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μέσο όρο 22,1% στο γενικό και 24,2% στο δυναμικό, ενώ αντίστοιχα το Big Brother είχε 19% και 20,4%.

Big Brother - Bachelor - Ευτυχία: Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης!

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

  • Ευτυχία – 30,5%
  • The Bachelor – 22,1%
  • Big Brother – 19%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

  • Ευτυχία – 29,6%
  • The Bachelor – 24,2%
  • Big Brother – 20,4%

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share