Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρελός έρωτας για την Αθηνά Ωνάση: Βγήκαν όλα στην φόρα

Χαμός με την κληρονόμο

18 Δεκεμβρίου 2020 18:44
Τρελός έρωτας για την Αθηνά Ωνάση: Βγήκαν όλα στην φόρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες αποκαλύψεις υπήρξαν για την Αθηνά Ωνάση, με τα πάντα να βγαίνουν… στην φόρα για τον τρελό της έρωτα, μετά τον τραγικό χωρισμό της με τον Αλβάρο.

H αγάπη της Αθηνάς Ωνάση για τα άλογα είναι γνωστή σε όλους. Αν και η χρυσή κληρονόμος δεν μιλάει ποτέ δημοσίως και δεν έχει καμία επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά η συναθλήτριά της, η Ζούζαν Φιτζπάτρικ, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ότι της πούλησε το αγαπημένο της άλογο.

Η Αθηνά Ωνάση, της οποίας μια τελευταία εικόνα σοκάρει, αγόρασε ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα άλογα των τελευταίων ετών που ακούει στο όνομα «Fellow Castlefield». Μάλιστα, λέγεται ότι η Ωνάση ερωτεύτηκε το άλογο και έδωσε πολλά χρήματα για να το αποκτήσει.

Η πρώην πλέον ιδιοκτήτριά του, η 20χρονη Ιρλανδή ιππέας Ζούζαν Φιτζπάτρικ, το αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική της σελίδα Facebook, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες μαζί του και ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στη νέα του ιδιοκτήτρια:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί και ενώ είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, εύχομαι στη νέα ιδιοκτήτριά του Αθηνά Ωνάση ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, τύχη και ευχαρίστηση. Σε ευχαριστώ για όλα Μπίλυ».

Σοκ με την αποκάλυψη για τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο - Η ομολογία της μόνιμης ερωμένης του

O επί χρόνια συνεργάτης της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, φέρνει στο φως σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

O Aλέξης Μανθεάκης περιγράφει: «Πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήτα πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία. Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες ,με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share