Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ψυχολογική κατάρρευση για τον Νίκο Μουτσινά: Δύσκολες ώρες!

Τι αποκαλύψεις έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στον Τάσο Τρύφωνος;

18 Δεκεμβρίου 2020 14:43
Ψυχολογική κατάρρευση για τον Νίκο Μουτσινά: Δύσκολες ώρες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, αναφέρθηκε και στην αποτυχία της εκπομπής Ξαναδέστε Τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τους λόγους που οδήγησαν στη διακοπή της εκπομπής. «Τη στιγμή που μας συμβαίνουν τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολο να μπορείς να έχεις μια ξεκάθαρη ματιά.

Όταν το Ξαναδέστε τους δεν πήγαινε καλά, λέγαμε γιατί δεν πηγαίνει καλά το Ξαναδέστε τους αφού είναι μια συνταγή που την ξέρουμε και είμαστε και ΟΚ. Πριν από ένα δίμηνο έπεσα πάνω σε ένα βιντεάκι της εκπομπής στο YouTube. Δε βλεπόταν! Εγώ αρχικά δε βλεπόμουν καθόλου. Είχα πάρει κάποια κιλά.

Είχα αφήσει πάρα πολλά μούσια για κανένα λόγο και φορούσα και γυαλιά. Τώρα το συνειδητοποίησα, βλέποντας απέξω ότι όλη αυτή η εικόνα που είχα δεν ήταν να τη βάλεις μέσα στο σπίτι σου. Δε σε ενδιέφερε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ωστόσο δείτε και την κρυφή σχέση του Νίκου Μουτσινά έληξε άδοξα.

Τίτλοι τέλους για τον Νίκο Μουτσινά!

Ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση αναφορικά με τους τίτλους τέλους της εκπομπής του, Καλό Μεσημέρακι. Ωστόσο, το τέλος δεν είναι οριστικό αλλά παροδικό και αυτό λόγω Χριστουγέννων.

Ο παρουσιαστής της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ είπε χαρακτηριστικά:

"Παρασκευή θα πάμε κι εμείς σε μια ωραία παύση. Να μπούμε κι εμείς λίγο στο κλίμα. Να βγούμε να ξεχυθούμε σε… κανέναν δρόμο μέχρι την πυλωτή" και συνέχισε "Την Παρασκευή όμως έχουμε ετοιμάσει μια θεατράρα". Αναμένουμε με ανυπομονησία ξανά την εκπομπή από το νέο έτος! Μιας και αναφερθήκαμε στον Μουτσινά, δείτε εδώ τι συνέβη με πασίγνωστη Ελληνίδα.

«Θα σας δείξω το πο@@ί μου...» - Σοκ με τον Νίκο Μουτσινά

Σοκ επικράτησε με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος φρόντισε να πει μια… σπαρταριστή ατάκα, από αυτές που συνηθίζει, για να εκφράσει την άποψή του πάνω σε ένα σημαντικό θέμα.

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Αννίτα Πάνια στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τα νούμερα τηλεθέασης, πήρε θέση για το «καυτό» θέμα των… τηλεοπτικών πτήσεων, με τον ίδιο να βιώνει έναν ξαφνικό χωρισμό.

«Δεν υπάρχει κάποια στιγμή θεωρείτε στην πορεία ενός παρουσιαστή που δεν θα πρέπει να σε νοιάζει και καθόλου; Πιστεύω ότι τα νούμερα δεν θα πρέπει να ενδιαφέρουν τους παρουσιαστές, θα πρέπει να ενδιαφέρει το διαφημιστικό κομμάτι του κάθε καναλιού. Ναι, αλλά κάπως ενδιαφέρει και εμάς γιατί αν πας να πεις κάτι και σου πει… έχεις κάνει 2.

Δεν θα ήθελα να με ενδιαφέρει. Κανονικά θα πρέπει να κάνω αυτό που θέλω… Και να είναι το διαφημιστικό κομμάτι του κάθε καναλιού που θα μιλάει και θα λέει ότι εκεί πέρα ελάτες εσείς οι διαφημιστές και ποντάρετε εκεί γιατί εκεί γίνεται κάτι καλύτερο.

Και αυτό που ανεβάζουν και τα νούμερα στο Instagram δεν μου αρέσει καθόλου. Κάπως είναι κουραστικό. Είναι σαν να δείχνω το π...ί μου κάθε μέρα και να το βγάζω φωτογραφία, γιατί;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share