Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βόμβα στην showbiz: Παντρεύεται η Αννίτα Πάνια;

Τρομερό παρασκήνιο!

18 Δεκεμβρίου 2020 10:29
Βόμβα στην showbiz: Παντρεύεται η Αννίτα Πάνια;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέος γάμος για την Αννίτα Πάνια; Παντρεύονται με τον Νίκο Σαμοΐλη;

Εδώ και αρκετό διάστημα οι φήμες δεν σταματούν σχετικά με την σχέση της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Σαμοΐλη.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχουν φουντώσει τα σενάρια για… γάμο!

Η παρουσιάστρια λοιπόν, απάντησε σχετικά με τις συγκεκριμένες φήμες. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, απάντησε στις φήμες με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της!

«Σας απαντώ με το τραγούδι Δεν Παντρεύομαι του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη», είπε με το ύφος της στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Η ίδια επιβεβαίωσε μάλιστα ότι είναι μια χαρά και στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μυστήριο θα γίνει στην Καλαμάτα σε χρόνο που θα αποφασίσει το ζευγάρι, ώστε να μη γίνει γνωστό στα ΜΜΕ το πότε και το πού.

Η αλήθεια είναι ότι η Αννίτα Πάνια δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της, όταν όμως κυκλοφορούν fake ειδήσεις -όπως αυτή περί επικείμενου γάμου της-, επιλέγει να το κάνει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Νίκος Σαμοΐλης: Ο δίδυμος "αδελφός" του συντρόφου της Αννίτας Πάνια! Δείτε το πρόσωπό του!

Κι όμως ο Νίκος Σαμοΐλης, ο φερόμενος σύντροφος της Αννίτας Πάνια έχει δίδυμο «αδερφό»! Δείτε το πρόσωπό του και θα μείνετε κάγκελο, όπως μείναμε κι εμείς αλλά και αυτός όταν τον είδε!

H Αννίτα Πάνια επεφύλασσε μια έκπληξη στο στενό της συνεργάτη, Νίκο Σαμοΐλη. Με αφορμή το look του οικονομικού συμβούλου του Parole, του παρουσίασε τον διάσημο σωσία του. Είναι πασίγνωστος και με τεράστια οικονομική επιφάνεια. Πρόκειται για τον... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share