Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δραματικές ώρες στο νοσοκομείο για την Φαίη Σκορδά!

Είδηση σοκ!

18 Δεκεμβρίου 2020 07:52
Δραματικές ώρες στο νοσοκομείο για την Φαίη Σκορδά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίη Σκορδά - νοσοκομείο: Δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της η παρουσιάστρια και βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής.

Με αφορμή συνέντευξη που έδωσε στο “Πρωινό” ο Τόνυ Δημητρίου, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αναφορά στην σύντροφο του ηθοποιού.

Σε συναισθηματική φόρτιση είδαμε στη σημερινή πρωινή εκπομπή της την Φαίη Σκορδά και μάλιστα εντελώς ξαφνικά και εκεί που δεν τον περιμέναμε ούτε εμείς αλλά ούτε και οι συνεργάτες της.

Όλα άρχισαν όταν προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ με τον Τόνυ Δημητρίου να μιλάει τρυφερά για την αγαπημένη του λέγοντας:

“Η σύντροφός μου είναι πιο καλό παιδί από ότι όμορφη. Είμαι πάρα πολύ τυχερός. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω το ίδιο και για αυτή…”.

Μόλις τελείωσε το ρεπορτάζ η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και αποκάλυψε:

“Η κοπέλα του Τόνυ είναι ένας θησαυρός πέρα από όμορφη. Ο χαρακτήρας της είναι διαμάντι σε μία πολύ προσωπική μου στιγμή μου στάθηκε πολύ”, με φωνή τρεμάμενη και οι συνεργάτες της πήραν τον λόγο για να την απαλλάξουν από τη δύσκολη στιγμή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοκαριστικές οικογενειακές στιγμές για την Φαίη Σκορδά - Δίπλα της ο Γιώργος Λιάγκας

Σοκαριστικές οικογενειακές στιγμές έζησε η Φαίη Σκορδά, με την ίδια να αγωνιά και τον Γιώργο Λιάγκα να βρίσκεται στο πλευρό της, υποστηρίζοντάς τη.

Το ζευγάρι βρισκόταν το 2016 στη Χηνίτσα στο Πόρτο Χέλι για το «Πρωινό» με όλη την οικογένεια, αλλά ένα απρόοπτο περιστατικό τους αναστάτωσε, ενώ μερικά χρόνια αργότερα έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες για το διαζύγιο.

Ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και όλοι μαζί αναγκάστηκαν να επιστρέψουν άρον άρον στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Σκορδάς υπέστη έμφραγμα και διακομίστηκε στο Ιατρικό Αθηνών, όπου υπεβλήθη σε λεπτή επέμβαση και τοποθέτηση stent. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο παππούς του Γιαννάκη και του Δημητράκη είναι στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η Φαίη ανησύχησε πολύ, αλλά ευτυχώς ο πατέρας της έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο Δημήτρης Σκορδάς που έχει τρελή αδυναμία στην κόρη και τα εγγόνια του θέλησε να κάνει λίγες διακοπές με την οικογένεια, αλλά η απρόοπτη περιπέτεια υγείας του άλλαξε τα σχέδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share