Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πάγωσε» με το νέο πρόβλημα υγείας του Κρατερού Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου - Δύσκολες στιγμές

Σε σοκ το ζευγάρι

17 Δεκεμβρίου 2020 16:46
«Πάγωσε» με το νέο πρόβλημα υγείας του Κρατερού Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου - Δύσκολες στιγμές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πάγωσε» η Κατερίνα Καραβάτου με την κατάσταση του Κρατερού Κατσούλη, με το δεύτερο να αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα υγείας και το ζευγάρι να βιώνει δύσκολες στιγμές.

Η Κατερίνα Καραβάτου, που «ξέσπασε» εσχάτως σε κλάματα για άλλο λόγο, είχε ανοίξει μόνη της την εκπομπή για δύο σερί μέρες και με το «καλημέρα» αναφέρθηκε στην απουσία του συζύγου της.

«Καλημέρα κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στη «Φωλιά των Κου Κου». Είναι μία ημέρα που δεν είναι πάλι εδώ ο Κρατερός μας.

Θέλω να σας πω ότι σας στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του και τις ευχαριστίες του για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει και τα περαστικά. Νομίζω ότι δεν θέλω να κάνω δηλώσεις γιατί και χθες είπα ότι σήμερα θα ήταν εδώ. Ελπίζουμε να είναι εδώ αύριο, μην ανησυχείτε όλα είναι πολύ καλύτερα και θα τα κάνουμε ακόμα καλύτερα κάνοντας είσοδο σε μια πολύ ωραία εκπομπή», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, χωρίς να χάνει το χαμόγελό της.

Χωρισμένοι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης - Τι συνέβη;

Χωρισμένοι ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με τις φήμες να «φουντώνουν» για το ζευγάρι σχετικά με το τι συμβαίνει στο γάμο τους.

Όσο κι αν οι ίδιοι προσπαθούν να μην δίνουν στόχο και να μην μιλούν για τα προσωπικά τους και τη σχέση τους, οι άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, δίνουν μια εικόνα για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα φώτα και τις λαμπερές φωτογραφίες οικογενειακής ευτυχίας του Κρατερού και της Κατερίνας.

Και τα όσα λένε, μόνο ευχάριστα δεν είναι, καθώς το ζευγάρι, που είναι τα τελευταία χρόνια μαζί τόσο στη ζωή όσο και στα επαγγελματικά του, φαίνεται ότι περνάει μια μεγάλη κρίση, η οποία δεν είναι και τόσο καινούργια.

Οι πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το «Ciao», που έκαναν λόγο για προβλήματα ανάμεσα στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, άρχισαν να κυκλοφορούν πριν από αρκετούς μήνες. Τότε, άνθρωποι που τους ξέρουν καλά, μιλούσαν για επικούς καυγάδες στα παρασκήνια της εκπομπής τους, όταν έκλειναν τα φώτα και οι κάμερες. Το ζευγάρι δεν διαφωνούσε απλώς. Αυτό θα ήταν κάτι απόλυτα φυσικό. Οι διαφωνίες τους αυτές, όμως, δεν επιλύονταν και κατέληγαν σε καυγάδες, τους οποίους οι ίδιοι προσπαθούσαν να κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα και ως ένα σημείο τα κατάφερναν.

Όμως, στον λαμπερό κόσμο της σοουμπίζ και οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια και τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα.

Ένας συγκεκριμένος καυγάς πήρε έκταση, οι συνεργάτες τους αναγκάστηκαν σχεδόν να μπουν στη μέση για να τον σταματήσουν, το νέο μαθεύτηκε και πλέον ήταν κοινό μυστικό ότι μετά από πολλά χρόνια σχέσης και γάμου, το ζευγάρι όχι απλώς αντιμετώπιζε προβλήματα, αλλά είχε φτάσει και σε οριακά σημεία.

Διακοπές χωριστά και επιστροφή πιο ενωμένοι από ποτέ

Το πόσο οριακά είναι αυτά τα σημεία, φάνηκε πλέον και όταν το ζευγάρι ξεκίνησε τις διακοπές του. Διακοπές, στις οποίες επί χρόνια οι δύο τους ήταν αχώριστοι. Φέτος τα πράγματα ήταν αλλιώς όμως. Πέρυσι το ζευγάρι πήγε στην Κρήτη και φρόντισε να βγάλει κοινές φωτογραφίες, μαρτυρίες της αγάπης τους, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες, φέτος ο Κρατερός Κατσούλης ήταν μόνος με τα παιδιά τους στα Κουφονήσια. Η απόφαση να γίνει αυτό, να κάνουν χωριστές διακοπές δηλαδή, δεν ήταν τυχαία. Ήταν μια απόφαση που πήραν μετά από σκέψη, προκειμένου να αποσυμπιέσουν λίγο την ένταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους τους τελευταίους μήνες.

Και ήταν άλλος ένας μεγάλος καυγάς που τους έκανε να το αποφασίσουν.

Βέβαια, το παρασκήνιο λέει και πολλά ακόμα για τη σχέση τους και το γάμο τους. Όπως, ότι τους τελευταίους μήνες ο Κρατερός και η Κατερίνα μπορεί να συνεχίζουν να ζουν μαζί, όμως ακόμα και στο σπίτι τους η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για χωριστά κρεβάτια, με ότι συνεπάγεται αυτό. Λένε ότι η διαρκής τριβή ανάμεσά τους, το γεγονός ότι δεν χωρίζουν ούτε τις ώρες της δουλειάς, έχει πλέον κάνει την κατάσταση αφόρητη, με συνέπεια οι καυγάδες να είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς τους.

Το πού θα οδηγήσει όλη αυτή η κατάσταση είναι κάτι που δεν μπορεί να ξέρει κανείς ακόμα. Οι άνθρωποι που τους ξέρουν πολύ καλά λένε ότι η αγάπη τους είναι ζωντανή, αλλά τα προβλήματα πολλά. Προσπαθούν να τα ξεπεράσουν, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανή την όμορφη οικογένειά τους, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Ίσως έχουν μετανιώσει που αποφάσισαν να δουλέψουν μαζί, αλλά τώρα είναι πολύ αργά για να κάνουν πίσω, αφού οι δουλειές που κλείνουν έχουν ως προϋπόθεση και βάση το γεγονός ότι είναι μαζί, ακολουθώντας τη μόδα μιας εποχής που ήθελε τους παρουσιαστές να είναι ζευγάρια.

Όλοι πάντως, φίλοι και συνεργάτες τους, συμφωνούν σε ένα πράγμα: Θέλουν και ελπίζουν να παραμείνει το ζευγάρι μαζί, να λύσει τα προβλήματά του και να προχωρήσει στο μέλλον όπως ξεκίνησε: Ερωτευμένο και αγαπημένοι…

Οι δυο τους, πάντως, ξεκίνησαν κανονικά εκπομπές στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», δείχνοντας πιο ενωμένοι από ποτέ, τουλάχιστον επαγγελματικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share