Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο πατέρας της - Δεν τον γνώρισε ποτέ

Η μοναδική φωτογραφία του υπάρχει!

17 Δεκεμβρίου 2020 12:59
Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ήταν ο πατέρας της - Δεν τον γνώρισε ποτέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα της Ζωής Λάσκαρη που δε γνώρισε ποτέ. Έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο! Η εμβληματική ηθοποιός είχε αποκαλύψει πολλές φορές τις δύσκολες ώρες που βίωσε από μικρή, καθώς τα παιδικά της χρόνια ήταν τραγικά!

Οι απώλειες που βίωσε η Ζωή Λάσκαρη ήταν πραγματικά οδυνηρές, αφού όταν ήταν μόλις 8 μηνών έχασε τον πατέρα της, συνταγματάρχη Κουρούκλη, καθώς τον εκτέλεσαν στον Εμφύλιο και κάποια χρόνια μετά, συγκεκριμένα σε ηλικία 7 ετών έχασε και τη μητέρα της -δείτε εδώ το πρόσωπό της-!

Η Ζωή Λάσκαρη είχε μιλήσει πολλές φορές για αυτό το τραγικό συμβάν, αν και η ίδια είχε δηλώσει πως δεν έμενε σε αυτά γιατί, ότι κι αν πέρασε την έκαναν τελικά πιο δυνατή και ωρίμασε μέσα από αυτές τις καταστάσεις.

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις που έδωσε στη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τον πατέρα της, ενώ είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Ήταν ένας πολύ γοητευτικός άνδρας!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε και την εξομολόγηση της Λάσκαρη για την ταινία "Στεφανία"

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατό της είχε "σπαράξει". "Νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου", είχε εξομολογηθεί. Τι είχε αναφέρει η μεγάλη Ελληνίδα σταρ;

Η ηθοποιός είχε πολλές "περιπέτειες" όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας "Στεφανία", τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

"Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία" εξομολογήθηκε η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το "τυπικό ωράριο" στα γυρίσματα. "Εκεί νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου. Ξερίζωσαν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος", είχε πει. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ όσα είχε πει για το... κέρατο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share