Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ματέο Παντζόπουλος: Το οικογενειακό μυστικό που ελάχιστοι γνώριζαν

Αποκάλυψη τώρα!

17 Δεκεμβρίου 2020 09:11
Ματέο Παντζόπουλος: Το οικογενειακό μυστικό που ελάχιστοι γνώριζαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ματέο Παντζόπουλος: Ελάχιστοι γνώριζαν ένα οικογενειακό μυστικό του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο έγινε γνωστό το 2016, μέσα από ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας.

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση και το γάμο του με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πολλά για τη δική του ζωή. Ένα ωστόσο… μυστικό που αφορούσε την περιουσία του, είχε γίνει γνωστό.

Ματέο Παντζόπουλος: Το οικογενειακό μυστικό που λίγοι γνώριζαν – Δε φαντάζεστε

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της το 2016, η Λιλίκα Παντζοπούλου είχε αποκαλύψει στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μετά τον θάνατό της.

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, η οικογένεια Παντζόπουλου, αυτή δηλαδή που αποτελείται από την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους Μαρίνα, είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον αφού το ποσό είναι υπέρογκο.

Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, τον Λευτέρη Παντζόπουλο.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί του Ματέο Παντζόπουλου η Ελένη Μενεγάκη

Να τους ζήσει! Έγκυος στο δεύτερο παιδί του Παντζόπουλου η Μενεγάκη! Δεν κουμπώνει πλέον ούτε το πουκάμισο! Γεγονός η εγκυμοσύνη της! Πήρε και πόζα, έτεινε την κοιλιά προς τα έξω ώστε να φανεί πεντακάθαρα η εγκυμοσύνη της.

Από την χαρά της ..πέμπτης εγκυμοσύνης της λοιπόν εύκολη καταλαβαίνουμε πως δεν έτυχε να τραγουδήσει σήμερα στην βροχή. Ναι καλά διαβάζετε και πολύ καλά βλέπετε. Σήμερα το έκανε η πανέμορφη βασίλισσα της Ελληνικής τηλεόρασης!

Σήμερα και μετά το κείμενο του freegossip, η Ελένη Μενεγάκη -δείτε εδώ το βίντεο που θέλει να εξαφανίσει- φρόντισε να είναι με μια φωτογραφία πιο ξεκάθαρη: Πήρε τέτοια πόζα, φόρεσε τέτοια ρούχα ώστε το σημείο που φουσκώνει πρώτα η κοιλιά μιας εγκυμονούσας, να φαίνεται ξεκάθαρα!

Βλέποντας τη φωτογραφία αυτή όσες γυναίκες έχετε κάνει παιδί, ξέρετε πως το μέγεθος αυτό, είναι γυναίκας που κυοφορεί γύρω στους πέντε μήνες. Δεν έχει πάρει γραμμάριο ούτε πόντο η Ελένη σε άλλα μέρη του σώματος. Μόνο μια κοιλιά – μωρό!

Το Οκτώβριο απ' όταν άρχισε στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social να κρύβει την κοιλιά της, προφανώς θεωρούσε πως ήταν πολύ νωρίς για να το ανακοινώσει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share