Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Σεισμός με την βίλα της Ζωής Λάσκαρη - Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης;

Αποκάλυψη!

17 Δεκεμβρίου 2020 08:12
Σεισμός με την βίλα της Ζωής Λάσκαρη - Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζωη Λάσκαρη - βίλα: Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της βίλας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της αείμνηστης ηθοποιού; Όλα όσα δεν ξέρατε για την περιβόητη βίλα.

Σύμφωνα με μια παλαιότερη εκπομπή, ένας Ρώσος Κροίσος, είχε ενδιαφερθεί για τη βίλα της Ζωής Λάσκαρη. Μάλιστα, τότε, οι πληροφορίες ανέφεραν, ότι η βίλα αυτή, ήταν ό,τι έψαχνε για να επενδύσει στην Ελλάδα.

Η αρχική τιμή εκκίνησης για τη βίλα, όπου έζησε αλλά και άφησε την τελευταία της πνοή η αξέχαστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου ήταν 1,5 εκατ. ευρώ. Όπως είχε γίνει γνωστό από την εκπομπή, οι κόρες της Ζωής, Μάρθα και Μαρία Ελένη, είχαν αποφασίσει να βάλουν πωλητήριο στη βίλα όπου έζησε η μητέρα τους.

Βίλα Ζωής Λάσκαρη Πόρτο Ράφτη

Βίλα Λάσκαρη Πόρτο ράφτη

Σύμφωνος ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Θυμίζουμε ότι η βίλα χτίστηκε το 1975 και μέσα έζησε επί 20 χρόνια η Ζωή Λάσκαρη.

Πόρτο Ράφτη: Η βίλα της Ζωής Λάσκαρη

"Μου λείπει": Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος 3 χρόνια μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ένας από τους πλέον γνωστούς ποινικολόγους της χώρας, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, τη σπουδαία Ζωή Λάσκαρη με την οποία πέρασαν μαζί τέσσερις δεκαετίες. Τι είχε πει για την Ελληνίδα σταρ;

"Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια, είναι μια μεγάλη περίοδος. Συνεπώς, η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα. Σαφώς πληγώνει η μοναξιά" είχε πει στην κάμερα του "Love It", ο δικηγόρος. "Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η μεγάλη της αφοσίωση" πρόσθεσε για τη μεγάλη ηθοποιό.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Ζωή Λάσκαρη

"Δεν με ενθουσίαζε ποτέ η περίοδος των εορτών. Πάντοτε με τη Ζωή περνούσαμε ήρεμα Χριστούγεννα, ποτέ ιδιαίτερα κοσμικά. Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή ήταν η παρουσία της", σημείωσε ενόψει των εορτών. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ τι είχε συμβεί στην κηδεία της.

"Ήταν ανάπηρη και...": Η αποκάλυψη της Ζωής Λάσκαρη που είχε σπαράξει πριν το θάνατο

Η αποκάλυψη που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη πριν το θάνατό της είχε "σπαράξει". "Νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου", είχε εξομολογηθεί. Τι είχε αναφέρει η μεγάλη Ελληνίδα σταρ;

Η ηθοποιός είχε πολλές "περιπέτειες" όταν ακόμη βρισκόταν στις επιτυχημένες ημέρες της καριέρας της. Μια από αυτές ήταν στα γυρίσματα της ταινίας "Στεφανία", τα οποία σταμάτησαν από τη χούντα με την απάντηση πως τα αναμορφωτήρια δεν ήταν όπως τα παρουσίαζαν.

Ζωή Λάσκαρη αποκαλύψεις

"Εν τω μεταξύ αυτή που το είχε γράψει είχε ζήσει σε αναμορφωτήριο, ήταν ανάπηρη και ερχόταν η γυναίκα κάθε μέρα στα γυρίσματα και καθόταν και παρακολουθούσε. Δηλαδή ήταν αληθινή ιστορία η Στεφανία" εξομολογήθηκε η Ζωή Λάσκαρη.

Η στιγμή που δεν είχε ξεχάσει ποτέ ήταν όταν μπήκε το "τυπικό ωράριο" στα γυρίσματα. "Εκεί νόμιζα ότι ξερίζωναν την ψυχή μου. Ξερίζωσαν την καρδιά με το κρακ του γενικού διακόπτη. Τελεία. Δεν υπάρχει πίσω και μπρος", είχε πει. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ όσα είχε πει για το... κέρατο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share