Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανείπωτη χαρά για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη - Τι συνέβη;

Υπέροχες στιγμές για το ζευγάρι

16 Δεκεμβρίου 2020 15:32
Ανείπωτη χαρά για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη χαρά υπήρξε για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, με το ζευγάρι να έχει μπει σε εορταστικό κλίμα και να δείχνει να το απολαμβάνει.

Το αγαπημένο ζευγάρι, αφού συναρμολόγησε κλαδί-κλαδί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το στόλισε με την πολύτιμη βοήθεια της Αναστασίας, του Αλέξανδρου, της Αριάδνης και του Απόλλωνα.

Στη συνέχεια η Κάτια Ζυγούλη, που ήταν πρόσφατα... έξαλλη με το σύζυγό της, μοιράστηκε το βίντεο του στολισμού με την οικογένεια σύσσωμη στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά.

Οπως μπορείτε να δείτε το καταχάρηκαν ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ένας υπέροχος Αγιος Βασίλης, που τα μακριά γένια του δεν επιτρέπουν να καταλάβουμε ποιο από τα τέσσερα παιδιά είναι.

Σε πελάγη ευτυχίας Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: «Έσκασαν» τα ευχάριστα

Σε πελάγη ευτυχίας βρέθηκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, με τα ευχάριστα να «σκάνε» για το διάσημο ζευγάρι, χάρη σε μια είδηση στην οικογένειά τους.

Ο Απόλλωνας Ρουβάς είναι ένας κούκλος και απ’ ότι φαίνεται έχει πάρει το ταλέντο του μπαμπά του.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς προσπαθούν να περνάνε ευχάριστα και δημιουργικά σε αυτό το δεύτερο lockdown με τα τέσσερα παιδιά τους Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Η Κάτια Ζυγούλη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της μαζί με τα παιδιά της και συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μας αποκάλυψε το ταλέντο του μικρού της γιου στη μουσική. Την ώρα που η γάτα τους έπαιζε με τον σκύλο τους στην αυλή κάποιος έπαιζε κιθάρα και δεν είναι άλλος από τον μικρό Απόλλωνα Ρουβά που κληρονόμησε το ταλέντο του μπαμπά του.

Έκτακτη γέννα στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη: Το ανακοίνωσαν

Έκτακτη γέννα υπήρξε στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, με το ζευγάρι να ανακοινώνει το ευχάριστο γεγονός και να το μοιράζεται με τους θαυμαστές του.

Μετά τη γάτα της οικογένειας που γέννησε γατάκια, σειρά είχαν να εκκολαφθούν και τα αυγουλάκια από τις κότες.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη στο Instagram, πρόσφατα μια αλεπού είχε αφανίσει όλες τις κότες από το κοτέτσι τους. Όμως η Κάτια Ζυγούλη είχε κρατήσει τα αυγά τους, τα οποία εκκολάφθηκαν και γεννήθηκαν 12 υπέροχα κοτοπουλάκια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share