Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη: Δείτε πώς είναι σήμερα η Νόρα Βαλσάμη!

Θα πάθετε πλάκα

16 Δεκεμβρίου 2020 12:33
Αγνώριστη: Δείτε πώς είναι σήμερα η Νόρα Βαλσάμη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γεγονός, πως για πολλούς ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος και για άλλους τόσους ο χειρότερος εχθρός Ιδιαίτερη σημασία βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν οι αλλαγές των διασήμων με το πέρασμα των χρόνων. Μια τέτοια αξιοσημείωτη περίπτωση είναι η γνωστή ηθοποιός του κινηματογράφου, Νόρα Βαλσάμη.

Η πανέμορφη τότε, Νόρα Βαλσάμη, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, που ακολουθεί διατηρεί ακόμη τη φινέτσα και το στυλ της, δείτε πως είναι σήμερα και πείτε μας αν θα την αναγνωρίζατε.

Η γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Νόρα Βαλσάμη βρέθηκε στο θέατρο Rex για να παρακολουθήσει την παράσταση «Μυστικοί αρραβώνες» με πρωταγωνιστές τον Άλκη Κούρκουλο και την Μαρίνα Καλογήρου.

Ωστόσο εκτός από την Νόρα Βαλσάμη δείτε πως είναι σήμερα ο Κάτμαν που πέρασε από την εκπομπή της Ανίτας Πάνια.

Δείτε τη Νόρα Βαλσάμη:

Θυμάστε το δημοσιογράφο Δημήτρη Στάμου; Δείτε πώς είναι σήμερα και για ποιο λόγο εξαφανίστηκε

Θυμάστε το δημοσιογράφο Δημήτρη Στάμου, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στη δεκαετία του 1990 ως μια τις πιο χαρακτηριστικές φωνές παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση; Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρώην παρουσιαστής του ΑΝΤ1, που εμφανιζόταν κυρίως στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων, καθώς και για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί.

Ο Δημήτρης Στάμου μίλησε μετά από πολύ καιρό στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και σχολίασε τον ανταγωνισμό που επικρατούσε στα χρόνια του, αλλά και τα σημερινά τηλεοπτικά δρώμενα κι εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα ο Θανάσης Αθανασιάδης.

Αποκάλυψε πως ο ανταγωνισμός στα χρόνια που δούλευε στην τηλεόραση όχι μόνο υπήρχε, αλλά ήταν και ιδιαίτερα έντονος με συγκρίσεις λεπτού προς λεπτού της τηλεθέασης με τους γειτονικούς σταθμούς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον καταιγισμό reality που κατακλύζουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και απάντησε πως σε αρκετές περιπτώσεις τέτοια προγράμματα θίγουν τόσο τους συμμετέχοντες, όσο και τους τηλεθεατές.

«Κάποια reality προσβάλλουν και τους συμμετέχοντες και το κοινό», είπε.

Επίσης, διαφωνεί κάθετα με την ανακύκλωση τηλεοπτικών προϊόντων και ακόμα περισσότερο με την ανακύκλωση ίδιων τηλεοπτικών προσώπων.

«Το να γυρίζουμε πίσω και ιδιαίτερα σε ίδια πρόσωπα… Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», είπε.

Η απόφασή του να εγκαταλείψει τον τηλεοπτικό στίβο, έγινε την ώρα που έπρεπε, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τα πρόσωπα της τηλεόρασης πρέπει να ξέρουν πότε έρχεται η ώρα να αποχωρήσουν και να δώσουν χώρο στα νέα παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share