Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία ανήμερα των γενεθλίων της για την Ζήνα Κουτσελίνη!

Τι συνέβη;

16 Δεκεμβρίου 2020 09:09
Τραγωδία ανήμερα των γενεθλίων της για την Ζήνα Κουτσελίνη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φοβερή τραγωδία συνέβη ανήμερα των γενεθλίων της Ζήνας Κουτσελίνη για την ίδια την παρουσιάστρια, η οποία είχε αποκαλυπτική διάθεση για την προσωπική της ζωή και όσα δύσκολα έχει περάσει.

Μίλησε για τον αλκοολικό πατέρα της, τον θάνατό του όταν έπεσε μεθυσμένος από ένα μπαλκόνι και την απώλεια του αδερφού της -πάλι από το αλκοόλ- πριν από έναν χρόνο, με την ίδια να κάνει άγρια επίθεση σε συνάδελφό της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε επίσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα ψυχολογικά τραύματα που έφερε στη ζωή της και τον αγώνα που έδωσε, όταν κλήθηκε σε ηλικία 14 ετών να μείνει μόνη της σε ένα σπίτι στον Βόλο.

«21 Απριλίου γεννήθηκα εγώ. 21 Απριλίου γεννήθηκε ο αδερφός μου. 21 Απριλίου έπεσε ο πατέρας μου μεθυσμένος από το μπαλκόνι. Δύο μήνες μετά απεβίωσε. Ήταν ένα μεγάλο αγκάθι στη ζωή μου και έκανα πάρα πολλά χρόνια να συνέλθω. Ήμουν ένα παιδί που πήγαινα στο γραφείο και δεν ήθελα να μου μιλάει κανένας αλλά ούτε και να με αγγίζει κανένας.

΄Ενιωθα μεγάλη απέχθεια. Τα χρόνια πέρασαν. Τα βρήκα με τον εαυτό μου. Πήγα σε ψυχολόγο. Πάτησα γερά στα πόδια μου. Και εκεί που πάτησε στα πόδια μου, έρχεται η απώλεια του αδερφού μου. Πάλι από το αλκοόλ. Από την κατάχρηση», δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η μεγάλη αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη για την Ελένη Μενεγάκη - "Η Ελένη Μενεγάκη μου είπε να..."

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Ελένη Μενεγάκη που κανείς δεν γνώριζε όλο αυτό τον καιρό.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The dot». Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στη σχέση της, με την επίσης Ελληνίδα παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, η Ζήνα τόνισε πως έχει μεγάλη αδυναμία στην Ελένη. Δεν παρέλειψε επίσης να εξομολογηθεί πως η γνωστή παρουσιάστρια, αποτελεί ένα άτομο, το οποίο της παρείχε στήριξη.

«Περάσαμε πολλά με την Ελένη. Όσα χρόνια και να περάσουνε, έχουμε ανταλλάξει τόσα πράγματα μεταξύ μας, έχουμε πει τόσες αλήθειες μεταξύ μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που παντρευόταν τον Γιάννη και βγήκαμε μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που μου έδωσε τα χρήματα για να πάρω το πρώτο μου σπίτι και με βοήθησε και μου είπε “Ζήνα πάρε αυτά τα δύο εκατομμύρια”. Ποτέ δε τα ζήτησε πίσω. Tώρα της κάνω πλάκα και της λέω πώς αν στα γεράματα δεν έχω θα της ζητήσω».

Από εκεί και πέρα, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για το γεγονός πως οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης της έχουν φερθεί σωστά. Όμως, ανέφερε πως έχει λάβει και αχαριστία για τη βοήθεια, που παρείχε σε άλλα άτομα.

Δείτε την συνέντευξη της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share