Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από τον Νίκο Χατζηνικολάου: Μίλησε για τη «μάχη» του με τον κορωνοϊό

Όλα όσα είπε

15 Δεκεμβρίου 2020 21:31
«Βόμβα» από τον Νίκο Χατζηνικολάου: Μίλησε για τη «μάχη» του με τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έριξε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό, που προτίθεται να δώσει, απαντώντας σε ερωτήσεις για το εμβόλιο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, για τον οποίο υπάρχουν εξελίξεις στον ΑΝΤ1, έκανε μία συνοπτική παρουσίαση των εμβολίων με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών με το εμβόλιο mRNA της Pfizer BioNTech στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και τη σχετική συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Εξήγησε ότι τόσο αυτό το εμβόλιο όσο και το άλλο της MODERNA βασίζονται σε μία νέα τεχνολογία με το DNA του ιού ενώ όλα τα άλλα εμβόλια είναι παραδοσιακά «με εξασθενημένο ιό» όπως είπε χαρακτηριστικά εννοώντας αυτό που συμβαίνει στα εργαστήρια με τη χρήση ενός άδενοϊού για τη δημιουργία του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Σε κάθε περίπτωση ο δημοσιογράφος ήταν ξεκάθαρα θετικός υπέρ του εμβολιασμού σχολιάζοντας τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες αλλά και το προϋπάρχον αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Στη συνέχεια απαντώντας σε μηνύματα ακροατών για το ποιο εμβόλιο θα προτιμούσε ο ίδιος είπε πως «κλίνω στο παραδοσιακό, αυτό με τον εξασθενημένο ιό, το πιο παραδοσιακό».

Στη συνέχεια της εκπομπής πάντως ο παρουσιαστής απαντώντας σε σχετικά επίμονα ερωτήματα ακροατών είπε πως «δεν έχω καταλήξει ακόμα, θα συμβουλευτώ το γιατρό μου. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω το εμβόλιο».

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1: Έριξε τη «βόμβα» για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Έκτακτη ανακοίνωση ήρθε από τον ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ρίχνοντας τη «βόμβα» για το γνωστό δημοσιογράφο και την τηλεοπτική του πορεία στο σταθμό.

Χθες, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Πάριο.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης μίλησε για τα πρώτα βήματά του στο τραγούδι, τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του, τους γονείς του και την αγαπημένη του Πάρο.

Αποκάλυψε επίσης την ταυτότητα του ανθρώπου που τον «βάφτισε» Πάριο και θυμήθηκε ιστορίες από την εποχή των «Νησιώτικων» και των μεγάλων συναυλιών που άφησαν εποχή. Τέλος, άνοιξε την καρδιά του για τον ρόλο που έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή του και εξομολογήθηκε τι θέλει για τους τέσσερις γιους του.

Τέλος, μάθαμε ποιος θα είναι ο επόμενος δίσκος του και ποια τραγούδια θέλει να ερμηνεύσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share