Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Κάτια Ζυγούλη: Έπιασε τον Σάκη Ρουβά να... το κουνάει με άλλες γυναίκες

Τι συνέβη;

15 Δεκεμβρίου 2020 17:03
Έξαλλη η Κάτια Ζυγούλη: Έπιασε τον Σάκη Ρουβά να... το κουνάει με άλλες γυναίκες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη θα μπορούσε να ήταν η Κάτια Ζυγούλη, βλέποντας τον Σάκη Ρουβά να… το κουνάει με άλλες γυναίκες, αν δεν ήταν φυσικά αυτές, που μεγαλώνουν μαζί.

Ο τραγουδιστής είχε εξομολογηθεί πως στην διάρκεια του πρώτου lockdown είχε ξεκουραστεί και είχε την ευκαιρία να δει περισσότερο τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Κάτια Ζυγούλη, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα.

O Σάκης Ρουβάς στη δεύτερη καραντίνα έχει αποφασίσει να κάνει ακόμα περισσότερες τρέλες με τα παιδιά του και αυτή τη φορά, η Κάτια Ζυγούλη μας έβαλε στην κουζίνα του σπιτιού της και μας έδειξε πώς ο Σάκης χορεύει παρέα με τις κόρες του, ενώ «έσκασαν» τα ευχάριστα για το ζευγάρι πρόσφατα.

«Το πιο γλυκό «βάρος» που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!», είχε άλλωστε εξομολογηθεί ο Ρουβάς ανήμερα στη Γιορτή του Πατέρα.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Μ' αυτή την τρυφερή φωτογραφία ανακοίνωσαν την απόλυτο ευτυχία!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν τεράστια αδυναμία στα τέσσερα παιδιά τους και το τελευταίο ειδικά διάστημα που είναι πιο ελεύθερο από επαγγελματικές υποχρεώσεις, περνούν περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Το Σαββατοκύριακο, έκατσαν όλοι μαζί κάτω από το δέντρο και το παιχνίδι τους δεν είχε τέλος.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια την οποία βάζουν πάνω από όλους και από όλα. Περίπου... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share