Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

«Είσαι ψεύτης ρε...» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Παπαδάκης

Σε ποιον «επιτέθηκε»;

15 Δεκεμβρίου 2020 16:39
«Είσαι ψεύτης ρε...» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Παπαδάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυρ και μανία ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος αποκάλεσε ως ψεύτη ένα συνάδελφό του, αν και ασφαλώς επέδειξε για ακόμη μια φορά εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, που υπέστη «εγκεφαλικό» εξαιτίας ενός συμβάντος, χαρακτήρισε με αυτό τον τρόπο τον Νίκο Μουτσινά, επειδή του είχε υποσχεθεί στην εκπομπή του, ότι θα στείλει ένα δέντρο στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς ρε; Τι ψεύτης είναι ο Μουτσινάς; Έχουμε εδώ τόσα μηνύματα ότι είπε την Παρασκευή στην εκπομπή του ότι θα μας στείλει ένα δέντρο. Νίκο, που είναι το δέντρο; Πάρτε τηλέφωνο τον Μουτσινά. Βρες το τηλέφωνό του και ξύπνα τον. Άμα πει… κοιμάμαι, πες του ότι τον θέλει ο Παπαδάκης να του μιλήσει. Το δέντρο, θέλουμε το δέντρο. Όταν υπόσχεσαι κάτι κύριε, πρέπει να το πραγματοποιείς», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης…

Ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το απόσπασμα από το «Καλημέρα Ελλάδα» και το δέντρο για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ετοιμάστηκε!

«Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Αν με έπαιρναν τηλέφωνο όντως κοιμόμουν, γιατί είναι και η εκπομπή του αχάραγα, αλλά το δέντρο πρέπει να σταλεί! Αύριο θέλω το δέντρο να είναι στον κύριο Παπαδάκη! Βρείτε το στολίστε το! Αύριο το πρωί θα έρθουν Χριστούγεννα κύριε Παπαδάκη!», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, ενώ στην συνέχεια ένα στολισμένο δέντρο έκανε την εμφάνισή του στο πλατό. «Κύριε Παπαδάκη τα ξωτικά πριν δύο λεπτά το τελείωσαν, σας το στέλνω με όλη μου την αγάπη! Χρόνια Πολλά κύριε Παπαδάκη!», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, το διαζύγιο και το μεγάλο κεφάλαιο Γιώργος Παπαδάκης!

Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε για όλα στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας, τον χωρισμό, και το κεφάλαιο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο λόγος που έφυγε από τον Γιώργο Παπαδάκη

«Οι λόγοι που έφυγα από τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν καθαρά θέμα του παιδιού. Τα Χριστούγεννα του 2013 έφερα στον κόσμο τον μικρούλη μου και το ωράριο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Συμπαρουσιάστρια Παπαδάκη

Το διαζύγιο

«Δεν υπάρχει γάμος. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο πλέον. Οι άνθρωποι αν στην πορεία της ζωής τους δεν ταιριάζουν σε κάποια σημεία, παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, είναι πολύ απλό. Δεν έχει καμιά ιστορία από πίσω να σου διηγηθώ. Για να χωρίσουν δύο άνθρωποι φταίνε και οι δύο. Όταν έχεις ένα παιδί οι σχέσεις πρέπει να είναι μια χαρά. Δεν είμαστε φίλοι, ο καθένας προχωρά τη ζωή του».

Το πρόβλημα υγείας

«Το 2014 αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπεράστηκε και το έχω αφήσει πίσω μου. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία, ξεπεράστηκε και προχωράμε. Φοβήθηκα. Όποιος πει ότι δεν φοβάται όταν του συμβεί κάτι στην υγεία του, λέει ψέματα. Φοβάσαι για το παιδί, για τους οικείους και για τον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνουν καθημερινή μάχη και κάποιοι δεν τα καταφέρνουν. Θα πρέπει να αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share