Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αθηνά Ωνάση: Σοκ με την αποκάλυψη για τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο - Η ομολογία της μόνιμης ερωμένης του

Αποκαλύψεις βόμβα

15 Δεκεμβρίου 2020 15:31
Αθηνά Ωνάση: Σοκ με την αποκάλυψη για τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο - Η ομολογία της μόνιμης ερωμένης του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O επί χρόνια συνεργάτης της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, φέρνει στο φως σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο. Παράλληλα, τη γυναίκα που ευθύνεται για το χωρισμό του Αλβάρο με την Αθηνά Ωνάση είχαν βρει τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

O Aλέξης Μανθεάκης περιγράφει: «Πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήτα πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία. Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες ,με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο».

"Έκλαιγε πάνω από τον τάφο...": Το μυστικό της Αθηνάς Ωνάση που βγήκε στη φόρα

Είναι πολλά τα μυστικά που κρύβονται πίσω από μία οικογένεια κροίσων και τα μυστικά της Αθηνάς Ωνάση το ένα μετά το άλλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Αλέξης Μανθεάκης παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα για την οι­κογένεια του Τιερί Ρουσέλ με την οποία μεγάλωσε η Αθηνά Ωνάση. Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθε­λαν τον πατέρα της να παντρεύεται την κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνα Ωνάση, από συμφέρον, ο κ. Μανθεάκης είχε ένα περιστατικό να διηγηθεί.

Διαβάστε όσα είχε πει ο Αλέξης Μανθεάκης

Βρίσκονταν στο Σκορπιό για το μνη­μόσυνο των 10 χρόνων από το θά­νατο της Χριστίνας Ωνάση, όταν δεν μπορούσε να εντοπίσει τον πατέρα της Αθηνάς.

«Τον βρήκα στον τάφο της Χριστίνας στο παρεκκλήσι, χάι­δευε τον τάφο και τον έβλεπα κλαμένο», θυμάται σήμερα. «Φυσικά και υπήρχαν συμφέροντα, ο Τιερί είχε άλλες, την ταλαιπώρησε, ναι. Αλλά κάποια στιγμή της έκανε και παιδί», προσθέτει για τον πα­τέρα της Αθηνάς».

Ο Αλέξης Μανθεάκης στο βι­βλίο του «Κούκλα από ατσάλι» περιγράφει πως η Αθηνά Ωνά­ση αποφεύγει τη συζήτηση για τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν πολύ μικρή. «Ποτέ δεν έκανε συζήτηση για τη Χριστίνα. Είναι ένα θέμα που εί­ναι σχεδόν ταμπού. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα για την Χριστίνα, κουτσομπολιά και αυτό την πλήγωνε», λέει συγκεκριμένα ο Αλέξης Μανθεάκης.

Ωστόσο, περιγράφει ένα περιστα­τικό και πάλι από το Σκορπιό, όπου είδε για μία και μόνη φορά την Αθη­νά Ωνάση να κλαίει για τη μητέρα της. Όταν ρώτησε τον Τιερί Ρουσέλ τι είχε συμβεί, εκείνος του είπε:

«Μείναμε ξύπνιοι όλη νύχτα και της διάβασα ένα γράμμα από τη μητέρα της και συγκινήθηκε πάρα πολύ και έκλαιγε». Ο κ. Μανθεάκης περιγράφει τους λόγους που η Αθηνά δεν ήθελε στην πραγματικότητα να βρίσκεται στην Ελλάδα, στην πατρίδα της μητέρας της.

«Υπήρχε πρόβλημα με τα ΜΜΕ, όπου πήγαινε γινόταν σκοτωμός», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα βαριά, δικαιολογώντας το κλίμα στην ύπαρξη των τάφων εκεί της οικογένειας. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αθηνά Ωνάση, δείτε εδώ για ένα σοκαριστικό δυστύχημα που είχε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share