Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Θύμα μεγάλης απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου! Προσοχή, τη χρησιμοποιούν και αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς!

Δύσκολες ώρες!

15 Δεκεμβρίου 2020 07:59
Θύμα μεγάλης απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου! Προσοχή, τη χρησιμοποιούν και αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία τις τελευταίες ώρες έχει αρκετά προβλήματά στο κεφάλι της.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Έλα Xαμογέλα” μέσα από ένα instastory, ένας λογαριασμός στο Instagram παριστάνει ότι είναι αυτή και ζητάει μέσω μηνυμάτων από χρηστές της πλατφόρμας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με σκοπό να αποσπάσει χρήματα.

Μόλις, η Σίσσυ Χρηστίδου πληροφορήθηκε το γεγονός, ενημέρωσε αμέσως τους διαδικτυακούς της φίλους, προκειμένου να τους προστατεύσει.

«Ο λογαριασμός αυτός σας στέλνει μηνύματα και ζητάει να βάλετε την κάρτα σας. Δεν έχω καμία σχέση. Plz report», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του OPEN.

Θύμα μεγάλης απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου

"Τα παιδιά μου...": Μεγάλη ανησυχία για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Την ανησυχία της για τα φετινά Χριστούγεννα, εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, Έλα χαμογέλα. Όπως δήλωσε δεν ξέρει πως θα πάρουν τα παιδιά της το γεγονός πως φέτος δεν θα πάνε για τα κάλαντα.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή ενός συγκεντρωτικού βίντεο, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους συναδέλφους της την απορία της.

"Τι θα γίνει ρε παιδιά με τα κάλαντα φέτος; Δεν θα γίνουν ε; Εντάξει, ποιος θα το πει στα παιδιά μου; Εννοείται πάνε τα παιδιά μου για κάλαντα. Δεν πάνε μόνα τους. Όταν θα πάνε φαντάροι και θα θέλουν με τον στρατό να πουν τα κάλαντα, μπορούν να πάνε μόνοι τους. Μέχρι τότε θα είναι και η μανούλα", είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια. Μιας και αναφερθήκαμε στη Σίσσυ Χρηστίδου, δείτε εδώ μια φωτογραφία που δημοσίευσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share