Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαράς ευαγγέλια στη βασιλική οικογένεια: Τρισευτυχισμένος ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Όμορφες στιγμές

14 Δεκεμβρίου 2020 22:08
Χαράς ευαγγέλια στη βασιλική οικογένεια: Τρισευτυχισμένος ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαράς ευαγγέλια ήρθαν στη βασιλική οικογένεια, με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο να είναι τρισευτυχισμένος, βλέποντας τον γιο του, Φίλιππο, να παντρεύεται με την εκλεκτή του, Νίνα Φλερ.

Ο πολιτικός γάμος του λαμπερού ζευγαριού, σύμφωνα με το διαδικτυακό Hello, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο Σεντ Μόριτζ και παρέστησαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της Νίνα Φλερ και Ελβετός επιχειρηματίας, Τόμας Φλερ, σεβόμενοι πάντα τις υγειονομικές οδηγίες του Ελβετικού κράτους, αν και για τη βασιλική οικογένεια πρόσφατα μια χαρά... μετατράπηκε σε λύπη.

«Η ιδιωτική τελετή του πολιτικού γάμου του Πρίγκιπα Φίλιππου με την Νίνα Φλερ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου, 2020 στις 11:00 π.μ. στο Σεντ Μόριτζ. Μάρτυρες στην τελετή παρέστησαν ο Βασιλέας Κωνσταντίνος και ο κ. Τόμας Φλερ τηρώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες του Ελβετικού κράτους. Η άμεση οικογένεια συνεχάρη τους νεόνυμφους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό γάμο που επίκειται θα δοθούν σε εύθετο χρόνο» έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ και της Άννας Μαρίας και η ζάμπλουτη κληρονόμος αρραβωνιάστηκαν μυστικά στην Ιθάκη το φετινό καλοκαίρι.

Ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο το 1986, είναι αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη. Η σύζυγός του, είναι η κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet. Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια για την εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος εμφανίστηκε στο Μέγαρο με αναπηρικό καροτσάκι!

Στο Μέγαρο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μετά την περιπέτεια υγείας που είχε το καλοκαίρι!

Ωστόσο ξεπέρασε την περιπέτεια και έκανε μάλιστα δημόσια εμφάνιση στις Σπέτσες, όπου βρέθηκε με την οικογένειά του και την εγγονή του Ολυμπία.

Πριν λίγο καιρό επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας του γιου του Νικόλαου. Χθες το βράδυ, ο 80χρονος πλέον Κωνσταντίνος, παραβρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στην πρεμιέρα της χορευτικής παράστασης The Thread. Δίπλα του, όπως πάντα η σύζυγος του Άννα Μαρία!

Οι δυο τους, μετά την παράσταση συνεχάρησαν τους συντελεστές και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share