Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «90% αναπηρία σε όλη τη ζωή του» - Συγκλονίζει ο δικηγόρος του

Όλα όσα αποκάλυψε για την υγεία του παρουσιαστή

14 Δεκεμβρίου 2020 15:17
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «90% αναπηρία σε όλη τη ζωή του» - Συγκλονίζει ο δικηγόρος του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε για το τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που είχε τα Χριστούγεννα του 2017. Το δικαστήριο με αυτή την απόφαση υποχρεώνει τον οδηγό του λεωφορείου, την ΟΣΥ, και την ασφαλιστική εταιρία σε καταβολή χρηματικής αποζημίωσης ως ικανοποίηση για την ηθική βλάβη.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή, Αγαμέμνων Τάτσης μίλησε στον Alpha για την απόφαση, αλλά και την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου. «Αποδείχτηκε εν τέλει ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο –φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Και πρόσθεσε: «Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. ¨Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του

Τα χαμόγελα ευτυχίας, της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, δεν γινόταν να μην φανούν στην κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε.

Πριν από λίγους μήνες η Εβελίνα Βαρσάμη αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι, από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να είναι δύσκολη η κατάσταση, ωστόσο δεν θέλησε να τον αφήσει μόνο του σε όλο αυτό, αλλά να παραμείνει βράχος στο πλευρό του.

Πριν λίγη ώρα, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους από την αίθουσα αναμονής του φυσιοθεραπευτηρίου και περιμένουν να μπει για να κάνει τη θεραπεία του.

"Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!" έγραψε η κάτω από τη φωτογραφία με τον σύζυγό της. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και αυτή η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share