Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Σοκαριστική εικόνα από το φέρετρο και τον τάφο της

Ποια η εικόνα στον τάφο της Ζωής Λάσκαρη;

14 Δεκεμβρίου 2020 11:52
Ζωή Λάσκαρη: Σοκαριστική εικόνα από το φέρετρο και τον τάφο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η εικόνα από το φέρετρο και τον τάφο της Ζωής Λάσκαρη, τρία χρόνια μετά τον θάνατό της!

Με δάκρυα στα μάτια η οικογένειά της, οι φίλοι της, οι συνεργάτες της και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν τον Αύγουστο του 2017, στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, την σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου, Ζωή Λάσκαρη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή στα 73 της χρόνια.

Δείτε τις εικόνες στο Athensmagazine.gr:

Ζωή Λάσκαρη: Αυτή ήταν η μητέρα της - Έμοιαζαν σα δίδυμες!

Στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά φωτογραφία της μητέρας της Ζωής Λάσκαρη! Έμοιαζαν σα δίδυμες. Δείτε την για πρώτη φορά μόνο στο Athensmagazine.gr.

Η θρυλική ηθοποιός είναι γνωστό πως είχε χάσει τους γονείς της σε μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, σε ηλικία 8 μηνών έχασε τον πατέρα της που εκτέλεσαν στον πόλεμο -διαβάστε αναλυτικά εδώ- και όταν έγινε 7 ετών έχασε και τη μητέρα της και έτσι μεγάλωσε με την γιαγιά και τον παππού της!

Επειδή λοιπόν και οι δυο γονείς της έφυγαν τόσο παλιά δεν είχαμε δει ποτέ εικόνες τους. Εμείς όμως ψάξαμε και βρήκαμε μια σπάνια φωτογραφία που απεικονίζει τη Ζωή Λάσκαρη με τη μητέρα της και φαίνεται η ομοιότητά τους!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Σκάνδαλο με φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη - Της έσβησαν το εσώρουχο για να...

Σκάνδαλο με αυτή τη συγκεκριμένη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη. Της έσβησαν το εσώρουχο για να φαίνεται γυμνή... Στη δημοσιότητα το ντοκουμέντο!

Ο Αχιλλέας Χαρίτος είναι το ελληνικό συνώνυμο του μακιγιάζ. Μια ψιλόλιγνη φιγούρα με έμφυτη ευγένεια και ηρεμία, ήσυχος και μοναχικός. Είχε συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα κι ένα από αυτά ήταν η Ζωή Λάσκαρη.

Σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει:

«Το πρώτο κομβικό σημείο για μένα ήταν ο Ντίνος Διαμαντόπουλος και αμέσως μετά η Ζωή Λάσκαρη. Ένα βράδυ, με την φίλη μου την Λία Ρακά ήμασταν στα Ενιάρια του Ζουγανέλη, στο Καλλιμάρμαρο, και επέμενε να μου γνωρίσει την Ζωή Λάσκαρη. Μου την σύστησε ο Ζουγανέλης. Άμεση, όπως ήταν, μου είπε το τηλέφωνό της για να την πάρω.

Το συγκράτησα και δύο μέρες μετά την πήρα, με μεγάλη άνεση, αν και δεν ήξερα γιατί. Ακολούθησε μια φωτογράφιση από τον Τάκη Διαμαντόπουλο, όπου ο Νίκος Μουρατίδης με φώναξε να της κάνω το μακιγιάζ. Έκανε τότε στο θέατρο η Ζωή την «Πέπσι». «Έλα να με βάψεις που έχω τζενεράλε», μου είπε. Αυτό ήταν. Ακολούθησαν εφτά χρόνια, σε καθημερινή βάση.

Όχι, δεν ήταν ένας ζεστός άνθρωπος η Ζωή. Ήταν κλειστή, δεν μιλούσε, είχε ξεκάθαρη σκέψη, απόλυτη και όπως όλες οι σταρ ήταν εγωκεντρική, ανασφαλής και ενεργητική. Ήταν και πολύ ταλαντούχα, αλλά μέχρι να φτάσει στο αποτέλεσμα μπερδευόταν. Έντονη προσωπικότητα. Γίναμε φίλοι, αγαπηθήκαμε πολύ.

Η ιστορική εκείνη φωτογράφιση για το Playboy έγινε σχεδόν τυχαία στην Δήλο. Η Ζωή δεν θα έπαιρνε αμοιβή. Ήθελε μόνο να γίνει η φωτογράφιση στην Μύκονο. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης βρεθήκαμε σε ένα σκάφος και ένα πρωί πήγαμε στη Δήλο. Δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός για την Δήλο. Η Ζωή φορούσε ένα παρεό κι ένα καπέλο και ο Ντίνος την φωτογράφιζε.

Έτσι.... Ξαπλωμένη στα μάρμαρα, πάνω στο λιοντάρι, η περιβόητη εκείνη φωτογραφία... Η Ζωή ανέβηκε πάνω στο λιοντάρι και στο ρετούς της φωτογραφίας το κορδονάκι του μαγιό σβήστηκε... Τότε δεν ξέραμε ότι χρειαζόταν άδεια για όλο αυτό. Θυμάμαι την Άννα Συνοδινού να κάνει επερώτηση στην Βουλή... Ήταν μια αθώα εποχή, όπου τα πράγματα γίνονταν πιο αυθόρμητα». Μιας και αναφερθήκαμε στη Λάσκαρη, δείτε εδώ μια εξομολόγηση του Λυκουρέζου που ανατριχιάζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share