Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Ο γιος μου...": Συγκλονίζει ο Μάρκος Σεφερλής - Ποια η αντίδραση της Έλενας Τσαβαλιά;

Λύγισε!

14 Δεκεμβρίου 2020 09:03
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια η εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή για την οικογένειά του; Τι είναι εκείνο που τον προβληματίζει;

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην κάμερα εκπομπή με τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά αλλά και για τα όσα ακούει ή διαβάζει ο γιος του και τον στεναχωρούν.

Ο Μάρκος Σεφερλής, πραγματικά συγκλόνισε με την εξομολογήσή του.

Ο Μάρκος είπε: «Ο γιος μου έχει στεναχωρηθεί πολλές φορές και έρχεται και μου λέει “μπαμπά, είμαι δίπλα σου. Μην ακούς κανέναν, εγώ είμαι εδώ για σένα”.

Η Έλενα είναι τα πάντα για μένα, ήρθε στη ζωή μου σε μια δύσκολη στιγμή, άργησε, αλλά ήρθε και ευτυχώς που ήρθε. Και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί, με πολύ κόπο, με πολύ αγώνα. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι λείπει από δίπλα μου.»!

Και τόνισε: «Πάντα με πούσαρε με οποιονδήποτε τρόπο να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου πραγματικότητα. Φτάσαμε σε δύσκολες καταστάσεις, τις ξεπεράσαμε, κρατώντας πάντα ο ένας το χέρι του άλλου και νομίζω ότι βαδίζουμε μαζί αγαπημένοι, ευτυχισμένοι και με τον Χάρη. Από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί, είμαστε πάντα μαζί, ποτέ χωρισμένοι ούτε για μια στιγμή…»!

"10 χρόνια γάμου και...": Έσκασε "βόμβα" από Σεφερλή - Τσαβαλιά

Μια νέα ανακοίνωση έκανε ο Μάρκος Σεφερλής για την κωμωδία «10 χρόνια γάμου» με την Έλενα Τσαβαλιά. Όπως έκανε γνωστό ο ηθοποιός, έγινε μια αλλαγή λόγω της αλλαγής της ώρας των ωρών.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε: «“10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ” Μια διαφορετική... διαβάστε την ανακοίνωση του Σεφερλή στο Youweekly.gr

Το τέλος του 2020 έφερε την ευτυχία για Μάρκο Σεφερλή - Έλενα Τσαβαλιά! Μόλις ανακοινώθηκε

Μόλις έσκασε η ευχάριστη είδηση και το Athensmagazine.gr σας την παρουσιάζει! Σε πελάγη ευτυχίας ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά!

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 (παρότι είχε βρεθεί κοντά και στο Mega) ώστε να αναλάβει εκπομπή και συγκεκριμένα μια παραλλαγή του Family Fusion που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστές τον Βλάση Μπονάτσο αρχικά και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην συνέχεια!

Μάρκος Σεφερλής: Πότε θα παρουσιάζει την εκπομπή;

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκάλυψε και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε", ο Μάρκος Σεφερλής θα μπει στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1! Αυτή είναι και μια σκέψη του καναλιού ώστε να ανεβάσει και τα νούμερα τηλεθέασης των ειδήσεων!

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν θα έχει στο πλευρό του την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share