Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μην πλησιάσεις": Πόλεμος με την Αθηνά Ωνάση

Τι συμβαίνει με την κληρονόμο;

14 Δεκεμβρίου 2020 08:06
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κόντρα δίχως τέλος είχε εξελιχθεί το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιραντα Νέτο. Τι είχε συμβεί τότε με το πρώην ζευγάρι; Η διαμάχη τους για την "κηδεμονία" των αλόγων τους είχε φέρει σε "πόλεμο"!

Την ώρα που η Αθηνά έχει απαγορεύσει στον πρώην σύζυγό της να πλησιάσει τα πανάκριβα άλογά τους, που αγόρασε με δικά της χρήματα και ενώ εκείνος έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της, ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων κατηγορώντας την πως φταίει για τις κακές του επιδόσεις στην ιππασία, εκείνος είχε προτιμήσει να κάνει ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ότι σύντομα θα είναι κοντά στο Cornetto K., το αγαπημένο του τετράποδο.

Φυσικά, όλοι σχολίασαν πως το ποστάρισμα αυτό είναι ξεκάθαρο μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση ότι θα παλέψει για να κερδίσει την κηδεμονία του αλόγου. Μιας και αναφερθήκαμε στο πρώην ζευγάρι, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη για το γάμο τους.

Δείτε τη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει:

"Νεκρή!": Σοκαρισμένη με την είδηση η Αθηνά Ωνάση

Στη θλίψη είχε βυθιστεί η Αθηνά Ωνάση, με ένα θάνατο να τη σοκάρει και την ίδια να μην καταφέρνει να ξεπεράσει το πένθος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το χαμό της μητέρας της, Χριστίνας, η οποία έφυγε πολύ νέα από τη ζωή.

Η ιστορία και ο θάνατος της Χριστίνας Ωνάση

Δύο χρόνια μετά τη γέννησή της, η Χριστίνα Ωνάση καταθέτει αίτηση διαζυγίου, καθώς ο άντρας που ερωτεύτηκε σφόδρα είχε παράλληλη σχέση με το μοντέλο Marianne Landhage, με την οποία είχε αποκτήσει και δύο παιδιά ενώ ήταν παντρεμένος.

Η Χριστίνα Ωνάση αγαπούσε τόσο πολύ τον Τιερί Ρουσέλ που πρότεινε να μείνουν όλοι μαζί αρκεί να μην το χάσει. Ήθελε να τον βλέπει καθημερινά, πιστεύοντας πως θα τον κάνει να γυρίσει σε εκείνη, κάτι βέβαια που δεν έγινε ποτέ.

Η Χριστίνα δεν ξεπέρασε ποτέ το χωρισμό και αποτέλεσμα ήταν η μικρή Αθηνά να αλλάζει συνεχώς σπίτια. Πότε βρισκόταν στη Γαλλία και πότε στην Ελβετία, με την μητέρα της να την γεμίζει πανάκριβα δώρα. Η ίδια, βρισκόταν, ωστόσο, μακριά από την κόρη της, λείποντας συχνά σε ταξίδια.

Όσοι τη γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα συναισθηματικά ασταθές άτομο, που μπορεί να μην της έλειπε τίποτα, ωστόσο, είχε ένα μεγάλο κενό στην προσωπική της ζωή. Λίγο πριν παντρευτεί για πέμπτη φορά, τον ελληνικής καταγωγής Jorge Tchomlekdjoglou, και πριν η κόρη της γίνει τεσσάρων ετών, η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπανιέρα του σπιτιού της στο Μπουένος Άιρες. Η ζωή της σταμάτησε στα 37 της χρόνια.

Όπως είναι λογικό, αυτή η είδηση "τσάκισε" την Αθηνά Ωνάση, η οποία δεν το έχει ξεπεράσει μέχρι και σήμερα. Μιας και αναφερθήκαμε στη χρυσή κληρονόμο, διαβάστε εδώ αποκαλύψεις που είχαν γίνει μετά το χωρισμό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share