Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρίσιμες ώρες για την Σοφία Βόσσου - Ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες!

13 Δεκεμβρίου 2020 16:48
Κρίσιμες ώρες για την Σοφία Βόσσου - Ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρίσιμες ώρες για τη Σοφία Βόσσου, η οποία νοσηλεύεται και πάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο!

Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από την ώρα που η δημοφιλής τραγουδίστρια βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ευχαριστούσε τον κόσμο για την αμέριστη αγάπη που της δείχνει (με την εικόνα της, ωστόσο, να σοκάρει τους θαυμαστές της) και χρειάστηκε να μπει εκ νέου στο νοσοκομείο, αφού κρίθηκε άμεση και αναγκαία η εισαγωγή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να συνεχίσει ενδονοσοκομειακά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται, προκειμένου να αντεπεξέλθει ο οργανισμός της στη δύσκολη περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

Τόσο η ίδια όσο και οι δικοί της άνθρωποι πίστεψαν πως το πρόβλημα είχε ξεπεραστεί. Μάλιστα, την Κυριακή το πρωί, νιώθοντας καλύτερα, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου βρισκόταν μετά τις δύο επεμβάσεις που είχε κάνει στο στομάχι, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της με ένα μικρό βιντεάκι.

Φανερά καταβεβλημένη

Αγνώριστη μετά το τελευταίο χειρουργείο, φανερά καταβεβλημένη, αδυνατισμένη και με μαύρους κύκλους στα μάτια, φορώντας έναν μαύρο σκούφο και κοιτώντας την κάμερα του κινητού της, είπε στους διαδικτυακούς της φίλους: «Αγάπες μου γλυκές. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα τόσα μηνύματα που μου στείλατε στο inbox, στο FB, παντού. Σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη. Με συγκινήσατε όλοι, δεν θα προλάβω όμως να απαντήσω σε έναν έναν. Ψέματα δεν λέω εγώ. Είναι τόσο πολλά, που χρειάζομαι τουλάχιστον πάνω από έναν μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να σας έχει καλά όλους».

Όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» στις 7 Σεπτεμβρίου και τις 11 Νοεμβρίου, το πρόβλημα υγείας της Σοφίας Βόσσου την είχε αναγκάσει να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Η περιπέτειά της ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου, όταν ένιωσε φρικτούς πόνους στο στομάχι. Οι γιατροί αρχικά της συνέστησαν ισχυρές αντιβιώσεις για να περάσουν, κάτι όμως που δεν έγινε. Έτσι, στα τέλη Αυγούστου βρέθηκε στο Ιπποκράτειο με σκοπό τις εκτεταμένες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί από πού προέρχονται οι φρικτοί πόνοι.

Οι γιατροί τής ζήτησαν να εισαχθεί για να την εγχειρήσουν στο στομάχι, όπως και έγινε. Στις 7 Σεπτεμβρίου, πρώτη η «Espresso» αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Σοφία Βόσσου. Και στις 11 Νοεμβρίου η «Espresso» και πάλι ενημέρωσε έγκυρα τους αναγνώστες της ότι η ερμηνεύτρια μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό της την πολυαγαπημένη κόρη της Ερασμία Μάνου. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, η αγωνία όλων να κερδίσει η σπουδαία τραγουδίστρια και αυτή τη μάχη είναι διάχυτη στα πρόσωπά τους και τα λόγια τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share