Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αποκάλυψη «βόμβα» του δικηγόρου του

Ραγδαίες εξελίξεις

13 Δεκεμβρίου 2020 15:37
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Αποκάλυψη «βόμβα» του δικηγόρου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεσημέρι της Κυριακής ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αποκάλυψε τις εξελίξεις αναφορικά με το ατύχημα που είχε πριν αρκετά χρόνια. Επίσης, οι φυσικοθεραπευτές του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, είχαν μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του, για την πορεία της αποκατάστασής του, αλλά και την σύζυγό του που στέκεται βράχος δίπλα του.

Ο δικηγόρος και φίλος του Κωνσταντίνου, Αγαμέμνων Τάτσης, αποκάλυψε πως επιτέλους ο Κωνσταντίνος δικαιώθηκε για το μοιραίο ατύχημα στο παρελθόν το οποίο του είχε κοστίσει αρκετά στη υγεία του.

«Είναι μια απόφαση σε πρώτο βαθμό και πιθανόν να επακολουθήσει και δεύτερη δικαστική κρίση. Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που έκρινε την υπόθεση "έσκυψε" πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι, είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από drones που αποτύπωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή της ταχύτητας και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος.

Και συνέχισε λέγοντας ότι η οικογένεια συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φορούσε κράνος, και μάλιστα ακριβό κράνος και απόδειξη είναι ότι τα τραύματα του έγιναν στο κομμάτι του μετώπου που μένει ακάλυπτο».

Απόλυτη ευτυχία για τον Κωσταντίνο Αγγελίδη - Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Τόσο ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης όσο και η οικογένειά του, βιώνουν στιγμές ευτυχίας μετά το τελευταίο χειρουργείο που έκανε. Μάλιστα, η Εβελίνα Βαρσάμη μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία δίνει το πιο γλυκό φιλί στον αγαπημένο της.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανεβαίνει βήμα βήμα το Γολγοθά του, ωστόσο πάντα έχει δίπλα του την αγαπημένη του σύζυγο, η οποία τον στηρίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό που μπήκε στο νοσοκομείο.

Η Εβελίνα Βαρσάμη μάλιστα... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share